dijous, 28 d’octubre del 2010

Entrevista a Tania Cabello

L'objectiu és la permanència i formar un bon equip


Aquest portal web continua apostant pel futbol femení -amb cròniques setmanals dels partits de l'equip sènior- i en aquest cas amb entrevista a una de les jugadores de la plantilla. La protagonista és Tània Cabello, que amb 16 anys porta mitja vida jugant a futbol. Amb aquesta temporada, ja són set anys defensant la samarreta del C.E. Sabadell. Ha passat per totes les categories de base del club, fins a debutar aquest any com a extrem dreta del primer equip, convertint-se d'aquesta manera en la jugadora més jove de l'equip arlequinat. La jugadora sabadellenca ens ha parlat de com va viure el partit del dissabte passat davant el Can Déu, dels objectius de la temporada i com veu el futbol femení a la ciutat de Sabadell.

Tania Cabello és la més jove de l'equip

Com vas veure el derbi davant el Can Déu?

El partit el vaig veure amb molta intensitat, com tots els derbis de la ciutat, i amb moltes ganes des de el minut zero per aconseguir els tres punts en joc. Crec que hem jugat bastant bé durant la primera meitat i no tant bé a la segona, però encara així hem lluitat fins al final pels tres punts. Llàstima de l'empat final perquè som un equip fort i podem estar a dalt a la classificació.

Parles del bon joc de la primera part, potser s'ha perdonat en excés de cara a porteria.

La veritat és que si. Tot i que els dos gols els hem marcat en la primera meitat, hem perdonat excessivament i això ens ha fet perdre dos punts. A la segona meitat també hem tingut ocasions per fer el 3-2 i decantar el partit al nostre favor.

I l'àrbitre? Ha influït en el resultat final?

Certament, si que ha influït en el desenllaç del partit. Però no només en contra del Sabadell, sinó també amb el Can Déu. Va cometre molts errors perjudicant tant a un equip com a l'altre.

Deixant de banda el derbi, que ja és passat, quin objectiu us heu marcat en aquesta Lliga després de l'ascens?

El nostre objectiu primordial és mantenir la categoria i jugar l'any vinent a Primera Catalana per segon any consecutiu. Si les coses continuen funcionant com fins ara i podem optar per l'ascens doncs millor, però primer de tot hem d'assegurar la permanència a Primera i, sobretot, formar un bon equip.

I a nivell personal?

El meu objectiu no pot ser un altre que millorar en el dia a dia, aprendre de les companyes i dels entrenadors. Vull créixer com a jugadora, ja que amb setze anys sóc la més petita de l'equip i tinc moltes coses a millorar i aprendre dels errors comesos. També vull aportar el meu granet de sorra a aquest gran equip.

Consideres que el Futbol Femení té futur a la ciutat de Sabadell?

Sincerament, no. El futbol femení no està tant valorat com el masculí. No hi ha un futur gens clar i, a més, no rebem un recolzament clar de les entitats de la ciutat. Tot i que nosaltres ens esforçem per aconseguir-ho! Res és impossible en aquesta vida, no?

Doncs nosaltres esperem que el Futbol Femení de Sabadell torni a gaudir dels èxits del passat i, sobretot, estiguin presents els quadres blanc-i-blaus del C.E. Sabadell.

Entrevista realitzada per Pedro Salado

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada