dijous, 15 de setembre del 2011

Adéu a la Copa Catalunya

Juanjo va tornar als terrenys de joc. (Foto: Pedro Salado)

UCF SANTA PERPÈTUA - CE SABADELL     2-1

Derrota inesperada però lògica d'un co-líder de Segona A al camp d'un equip de Tercera Catalana. El partit va començar amb un equip local molt endollat i que ràpidament, al minut 1 han fet embogir a la parròquia local, que ha omplert el municipal de de Santa Perpètua amb 1.000 espectadors, amb el gol de Moreno. Els arlequinats, han empatat per mitjà d'Eneko, que ha sorprès i ha sigut el millor jugador del partit, sens dubte, i en el minut 12 ha pujat el 1-1 al marcador. A partir d'aquí, tensió, llenya, poques oportunitats i més entreteniment al voltant del camp que dintre d'ell.

A la segona part, i ja al minut 50, el polinyanenc Luque ha posat el 2-1 al marcador, i a pesar de les bones oportunitats visitants, i dels perillosos contraatacs albinegres, no s'ha vist cap gol més. Per els arlequinats, César, al minut 63 ha estat expulsat amb doble groga i Samuel, amb vermella directe al 90. El millor del partit, la tornada de Juanjo Ciércoles als terrenys de joc.

Unificació Santa Perpètua: Joel, Víctor, Hinojosa (Alex, 74´), Juanjo, Vera, Iván, Santi, Luque, Rubio, Moreno (López, 70´) i Dídac.

CE Sabadell: Iván Gómez, Songo´o, César, Pablo Ruiz, Bermudo (Baha, 46´), Samuel, Pesqui (Aitor, 69´), Fito, Eric (Juanjo, 54´), Eneko i Joaquín.

Àrbitre: Juan Félix Asensio Tejero (Col·legi del Maresme). Ha mostrat tarja groga als locals Víctor i Luque; i als visitants César, Pablo Ruiz, Pesqui, Samuel, Eric i Juanjo. Ha expulsat a César per doble groga (63´) i a Samuel per vermella directa (90´).

Gols: 1-0 Moreno (1´), 1-1 Eneko (12´) i 2-1 Luque (50´).

Incidències: Ple (1.000 espectadors) al Municipal de Santa Perpètua de Mogoda.