dimarts, 20 de setembre del 2011

Comença la temporada al futbol Femení.

Silvia Barcelo, un any més defensant el CE Sabadell (Foto: Jordi Romagosa).

Si a l'antiga Superlliga, actual Primera Divisió la temporada va començar ja fa tres setmanes, i es va interrompre la setmana passada per partits de seleccions, la base del femení comença a competir ja aquesta setmana. A Primera Divisió, els equips dominadors de les últimes temporades segueixen al capdavant de la competició, aquest any, més atractiva amb una lliga sense grups ni play-offs, amb uns Rayo Vallecano,  FC Bascelona i Athletic que no han fallat encara i amb els Espanyol i Llevant que a pesar de les dubtes plantejades en primer moment, tenen molt a dir a la lliga. L'Atlético de Madrid, ha millorat molt la plantilla però li cal encaixar totes les peces. 

A Segunda Divisió, hi ha un format de 7 grups, sectorials, amb un Grup III, on el Girona FC tornarà a intentar l'assalt a l'ascens, però amb equips com Europa, Lleida i Vic que intentaran posar-li difícil les coses. El Gimnàstic de Tarragona, ex-Superlliga, ha reduït pressupost i la seva plantilla sembla molt fluixa per tornar a la màxima categoria. Destacar que també al Cerdanyola del Vallès hi juga la ex-arlequinada Esther Rodríguez, 'Cosi', una migcentre defensiva amb molta qualitat. Els filials de FC Barcelona i Espanyol, s'encarregaran com cada temporada d'adulterar la competició i estar per la zona alta de la categoria.

A Preferent Catalana, aquest any de nova creació, trobem a un equip on l'ascens serà la única prioritat, com és la PBB La Roca, equip amb una de les millors plantilles de la categoria, però AEM Lleida, EF Bonaire, Lloret i Xaica demostrant que no son simples comparses al grup. Tots els demés equips, tenen un nivell molt similar i només amb el pas de les jornades es poden veure les diferències reals entre tots els equips.

A Primera Catalana, al Grup II, el CE Sabadell es trobarà amb dos equips companys de viatge en els derbis de la ciutat, els sempre voluntariosos UD La Planada, amb un equip molt treballat i millorat respecte la passada temporada i un At. Can Déu que amb forces canvis intentarà el seu particular miracle anual, amb la permanència i donant sorpreses de tant en tant. També el Lourdes, EF Montcada i Cerdanyola B, es mantenen com a equips del Vallès a la categoria, i se'ls ajuntaran els Sant Quirze del Vallès, amb els fitxatges de Lídia Rúbio i Sara Retamero, provinents del CE Sabadell, i els CE Llerona, CP San Cristóbal, Bellavista Milan, Santa Eulàlia de Ronçana i Corró d'Amunt. A ells, també se'ls ajuntaran l'ENFAF, ECF Les Garrigues i els coneguts Pardinyes i Soses, de les comarques lleidatanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada