dimarts, 6 de setembre del 2011

Copa del Rei, Segona eliminatòria.

Com cada temporada, es disputa l'apassionant competició de la Copa del Rei. Una merda punxada en un pal. Una competició on els petits primer s'han de matar entre ells per arribar a enfrontar-se amb un equip de segona línia en cas de passar 4 rondes i amb molta sort poden arribar a enfrontar-se amb els suplents d'algun equip de competició europea.

No ens enganyem, la competició està a anys llum de grans competicions de Copa, com son les d'Anglaterra, Alemanya o França, on un partit de setzens de final pot aixecar passions i provocar que un equipet petit llogui un camp per rebre un equip d'altes divisions, però bé, toca tràmit per als equips que els hi és igual i toca esforçar-se als que volen el premi en metàl·lic per passar ronda i provar sort.

06/09/201120:00AD Alcorcón 
 CE Sabadell FC


Partit on un equip quasi consolidat a la categoria, rebrà a un acabat de pujar, que ha començat la lliga amb 2 victòries en 2 partits i que es presentarà a Madrid amb: De Navas, Iván Gómez, Òscar Ramírez, Toni Lao, Songo´o, Pablo Ruiz, Redondo, Bermudo, Samuel Baños, Fito, Héctor Simón, Juvenal, Arteaga, Aarón Bueno, Eneko, Jonathan Collado, Florian i Joaquin.

Els arlequinats intentaran passar ronda sense oblidar que l'important son els partits de Lliga, en la consolidació a Segona A i en no tenir lesions per afrontar aquest autèntic objectiu. Repetir gesta, com el 30 de Juny de 1935, on els vallesans varen arribar a la final, està molt lluny encara per a un club, que vol tornar a ser gran, però que per ara, ha tornat, i esperem que sigui per quedar-se.

Altres aparellaments atractius a la Copa:
07/09/2011:Real Valladolid CF  Gimnàstic de Tarragona
Partit entre dos equips de Segona A, però on els locals arriben en millor moment per jugar-lo.

07/09/2011:UE Llagostera  CCD Cerceda
Repetició del partit de l'ascens de categoria la passada temporada. Els visitants, sorprenents en la competició de Copa. Els locals, fluixos en Lliga i només han guanyat en partit oficial en Copa.

07/09/2011:CE L'Hospitalet  CD Leganés
Els locals poden aconseguir la sequera de victòries en partits de categoria oficial i nacional davant d'una de les seves bèsties negres de la història recent del club.
07/09/2011:UE Sant Andreu  Oriola CF


07/09/2011:Hércules CF  CD Alcoià
07/09/2011:RC Deportivo  Girona FC
07/09/2011:RC Recreativo  Elx CF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada