diumenge, 18 de setembre del 2011

Derrota amb bon gust.

De jugar al barri de la muntanya a jugar a Riazor, tot un món.

RCD A CORUÑA - CE SABADELL FC   2-1

Partit on a la primera part els arlequinats han portat molta estona la iniciativa i una errada d'un migcampista ha permès el contraatac local que ens ha fet encaixar un gol de Valerón, al minut 39 i que ens ha fet estar estabornits 5 minuts, on el Depor ho ha sabut aprofitar i ens han marcat el segon gol, obra d'un altre jugador de qualitat contrastada, com és Guardado, al minut 44. Ha sigut una autèntica llàstima, ja que ha sigut just abans d'acabar el primer temps i fins aquells moments el CE Sabadell ha donat molta sensació de perill, amb un pal i amb molta presència ofensiva.


A la segona part, més del mateix, domini arlequinat e intensitat visitant, i els locals han tingut molts problemes per contenir l'empenta del CE Sabadell, que quan ha apretat més, ha marcat, i ha marcat qui ho havia de fer, Baha, als 74 minuts, un jugador que ha sigut criticat en les tres micones de partit que ha jugat. Senyors, esperem que es posi en forma i desprès en parlem. Hem donat por als locals, i si Don Manuel Lanzarote encerta a ficar-la, o si Aranzubia no evita alguna de les oportunitats, en aquests moments estaríem parlant de que els arlequinats haurien arrencat un punt del difícil Riazor.


Fitxa Tècnica:


Deportivo de la Corunya: Aranzubía, Laure, Colotto, Aythami, Ayoze, Alex, Jesús Vázquez, Salomao, Guardado, Valerón i Lassad.


CE Sabadell: De Navas, Òscar Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Héctor Simón, Juvenal (Joaquín), Arteaga, Aarón Bueno (Eneko), Lanzarote i Florian (Baha).


Àrbitre: Jesús Gil Manzano. Ha ensenyat groga als locals Aythami, Ayoze i Salomao i als visitants Òscar Ramírez, Olmo i Baha.


Gols: 1-0 Valerón (min. 39); 2-0 Guardado (min. 44); 2-1 Baha (min. 74). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada