dilluns, 19 de setembre del 2011

Dilluns, dia de balanç.

SEGONA A

Aquest cap de setmana, s'ha disputat la quarta jornada a Segona A, amb un principi divendres amb la merescuda victòria del Hércules sobre el Barça B per 2-1, amb un equip alacantí que va remontar un 0-1 jugant amb 10.

El dissabte, el CE Sabadell, va perdre a A Corunya, davant el Deportivo per 2-1 desprès de mostrar una de les seves millors versions de la temporada, però els gols de Valerón i de Guardado van condemnar el bon joc arlequinat a tornar de buit a la capital vallesana.

Per la seva part, el Nàstic va empatar al camp del Xerez, a zero i donant mostres de que patiran molt aquesta temporada. Pitjor resultat es va emportar el Girona, al camp del Numancia, perdent als minuts finals. L'Elx va perdre al camp del Recreativo, però segueix al capdavant de la taula, junt amb l'Hércules, i el tercer equip de terres alacantines de la lliga, l'Alcoià, va empatar a 3 a la noble ciutat de Uesca (si, en aragonès s'escriu així).

SEGONA B

El Reus, segueix líder, a pesar de l'ensopegada al camp de l'engendre de Manises, on va perdre 2-1 el dissabte, i el diumenge, on hi va haver el gruix de partits, a part de la victòria de la UE Sant Andreu també 2-1 sobre l'Olímpic de Xàtiva, trobem un At. Balears que va sumar el seu tercer empat consecutiu, aquest cop a 1 a Oriola, i un Llagostera-Badalona amb final 0-0, que deixa als d'Oriol Alzina amb 0 victòries en 5 partits a l'igual que el Zaragoza B. L'Hospitalet arrenca i derrota al Dénia 1-0, amb gol de Pratigol, evidentment.

TERCERA

Jornada sense empats, però on tots els partits es van decidir per només 1 gol de diferència. Espanyol B, Europa, Terrassa Olímpica 2010 i Gavà, comencen a agafar posicions a la part alta de la taula, amb victòries aquest cap de setmana, i dels altres favorits, Gramenet, Manlleu i Santboià van guanyar, però segueixen a la part baixa de la taula i Pobla de Mafumet, Cornellà i Prat varen perdre i s'allunyen de la zona noble. Aquesta temporada aposto per la UE Olot com a equip revelació, amb Dani Alonso com a davanter de referència i amb Muntanyesa, que va perdre a casa contra el Vilafranca, i Vic i Vilanova, cuers sense guanyar, com a grans decepcions.

ALTRES

Primera Catalana:
-Guíxols-San Cristóbal     1-2. L'equip parroquial, guanya i es posa segon, al grup I, darrera del Cerdanyola del Vallès, que destrossa al Premià a domicili 0-4.

Segona Catalana:
-Sabadell B-Vilanova del Vallès     4-2. El filial arlequinat acaba amb 8 però guanya un partit molt dur.
-Sabadell Nord-Marganell     2-3. Els del Bages remonten un 2-0 en 45 minuts i es posen co-liders.
-UE Sabadellenca-Sant Quirze Vallès     4-1. Els sabadellencs trenquen al rival en un partit entre dos equips que oloren a lluita per la permanència.

Tercera Catalana:
-CE Llorençà-Tibidabo Torre Romeu     1-1. Els llorençans debuten en la categoria i Sergi Camprubí marca al minut 17 l'empat a 1 definitiu desprès de que els de Sabadell marquessin al minut 4, en un partit que va durar 95 minuts.
-Badia del Vallès-Cerdanyola B     1-0. Els locals pateixen però guanyen i junt amb el Sant Joan de Montcada i Herradura, es posen al davant de la taula.