dissabte, 24 de setembre del 2011

Dissabte de futbol!

No només hi ha futbol els diumenges (Foto: Jordi Romagosa i Riera).

Aquest dissabte, un pot estar tot el dia entretingut amb futbol de casa i de qualitat. No només per la petita pantalla podeu gaudir de futbol de qualitat si no que en els camps del nostre país podeu veure un seguit de partits molt interessants.

Dissabte, 12 hores, Mallorca B - UE Sant Andreu. Ofert en directe per Esport 3 des de Son Bibiloni, és un interessant partit de la jornada sisena de Segona B, on els quatribarrats es desplacen en catorzena plaça amb 5 punts i aspirant a aconseguir la seva segona victòria de la temporada i segona consecutiva al camp del sisé classificat, amb vuit punts i que aspira a seguir amb la estadística que diu que dels quatre partits que han jugat els dos equips en terres mallorquines, en els quatre han guanyat els locals. 

A les 14 hores, tocarà desconnectar i fer un bon dinar, això si, el poliol-menta de desprès del dinar, el prendrem ja davant la Nova Creu Alta.

Dissabte, 16 hores, CE Sabadell - Hércules d'Alacant. Ofert en directe per MarcaTV des de l'estadi de la Nova Creu Alta, aquest atractiu partit de Segona A, en la seva cinquena jornada, enfronta a l'equip arlequinat, tercer a la taula contra el segon, amb amb tres victòries i una derrota els dos equips, en un partit on els locals venen de patir la primera derrota de la temporada en un partit molt ajustat contra el Deportivo i els alacantins intentaran enllaçar la seva segona victòria consecutiva.

A les 18 hores, tocarà anar a fer un geladet si fa calor, i si plou, una xocolata calenteta en alguna cafeteria de qualitat no gaire lluny de l'estadi.

Dissabte a les 20 hores, CE Sabadell - CP San Cristóbal. Aquest partit només es podrà veure 'in-situ', a Olímpia, i és un atractiu partit femení de Primera Catalana, en la primera jornada de lliga, on les locals intentaran arrancar amb una victòria en la seva segona temporada consecutiva a la categoria, i les visitants, intentaran aconseguir alguna cosa positiva en el seu debut, ja que provenen de Segona Catalana. Per part de les locals, es confirma la sensible e important baixa de Silvia Barcelo, amb sobrecàrrega de quadrícep dret i que necessitarà descansar una setmaneta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada