divendres, 30 de setembre del 2011

Divendres, dia de preparar les espases per a la guerra.

Els divendres ja es comença a olorar el futbol amb passió.

Ja es divendres i ja es comença a olorar el futbol dels que el practiquen per que els agrada aquest esport i no només es dediquel la vida amb això. A més, aquest cap de setmana hi ha un menú força interessant, a gust de tots:

Dissabte, 1 de Setembre, i al seu habitual horari de les 16 hores: CE Llorençà - Maurina Egara. Partit corresponent a Tercera Catalana, Grup VI i que pertany la  quarta jornada de la categoria. Serà arbitrat per Alonso Garcia Peláez i els locals venen de ser derrotats al camp del Llano, per 3-1 i amb 1 empat i aquesta derrota (ja que a la primera jornada van aplaçar el seu partit), es situa amb un punt a la catorzena plaça de la taula. Per contra, el Maurina Egara, vé amb necessitats per que va perdre a la última jornada a casa, per 0-1 contra el Santa Maria de Montcada, i compta els seus tres partits per derrotes, per el que li cal reaccionar ja per a intentar sortir de les últimes places de la classificació.

Dissabte, 1 de Setembre, a les 18 hores i per Esport3: FC Barcelona B - CE Sabadell FC, partit corresponent a Segona A, i que pertany a la setena jornada de la categoria, amb uns locals que han guanyat un partit, empatat un altre i perdut 3, ja que a la primera jornada es van suspendre els partits, per una curiosa vaga. El rival, el millor equip actualment del Vallès, el CE Sabadell, que es presenta al Mini-estadi amb 3 victòries, 1 empat i 1 derrota, i amb Lluís Carreras, a la banqueta. 

Diumenge, 2 de Setembre, a les 10 hores: Sant Ignasi Esportiu - CE Sabadell Femení, partit corresponent a Primera Catalana, Grup II, pertanyent a la segona jornada de lliga de la competició. L'equip local afronta el partit desprès de rebre un correctiu contundent la setmana passada al camp del Bellavista-Milan, on va perdre per 7-2, però on també va demostrar que té sota pals a una bona portera, Andrea Cortés i una excel·lent davantera, Mònica Colomé, que va marcar els dos gols. Per part de les arlequinades, venen d'empatar a casa en el derbi contra les egarenques del CP San Cristóbal, i amb un equip que s'està conjuntant, on segurament tornarà la central Silvia Barcelo, que la setmana passada va ser baixa per un problema muscular. Un dels hàndicaps que tindran les noies, és el camp on jugaran el partit, petit i en no gaire bon estat.

Diumenge, 2 de Setembre, a les 12 hores, hi haurà el UE Sant Andreu - CF Badalona, partit corresponent a Segona B, Grup III, en la seva setena jornada. Els locals, amb 1 victòria, 3 empats i 2 derrotes, han de puntuar per no caure en posicions de descens directe i demostrar a la seva afició que el bon joc de la primera part de la setmana passada no és fruit de la casualitat, mentrestant, els visitants, quarts situats a la taula, amb 11 punts, es presenten al Narcís Sala amb l'aspiració de seguir en places de play-off, sent un equip amb poca potència ofensiva i en canvi, amb el porter menys golejat de la categoria, Marcos Pérez, amb un gol en els sis partits disputats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada