diumenge, 11 de setembre del 2011

El CE Sabadell, donant la cara.

El gol de l'empat a un. Centrada de Lanzarote i gol de Aarón.

CE Sabadell - FC Cartagena 2-1

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: 
De Navas, Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Hèctor Simón, Puigdollers (Juvenal, 51´), Arteaga (Fito, 74´), Manuel Lanzarote, Aarón Bueno i Florian (Baha, 64´).

FC Cartagena: Juanma, Txiki (Ander Lafuente, 83´), Goni, Chus Herrero, Manu Torres, Mariano Sánchez, Cléber, Dimas (Tati, 71´), Marc Fernández (Riau, 46´), Álvaro Antón i Iván Bolado.

Àrbitre: Jorge Valdés Aller, assistit a bandes per Vallés Mazariegos i Ortega Nájera (Col·legi castellano-lleonès). Ha ensenyat groga a  Fito i als visitants Álvaro Antón, Marc Fernández i Dimas. Ha expulsat per doble groga a Álvaro Antón (45´).

Gols: 0-1 Iván Bolado (23´), 1-1 Aarón Bueno (43´), 2-1 Manu Lanza (48´), 2-2 Iván Bolado (59´) i 3-2 Arteaga (68´).

Incidències: 5.200 espectadors a la Nova Creu Alta. 

Somniant ens tenen els nostres nanos. Els 20 primers minuts, l'equip arlequinat ha demostrat la seva aptitud per a la categoria i ha donat mostres de que volia guanyar el partit, un pal i un parell d'oportunitats bastant clares no s'han pogut transformar i el visitant Bolado ha posat en franquícia als departamentals, amb un golàs que ha desnivellat el marcador, de manera injusta. Després els albinegres s'han tancat darrera i els locals ha estat apretant al rival, fins que una genialitat de Don Manuel Lanzarote Bruno, amb barret sobre el seu lateral, i centrada perfecte a l'entrada d'Aarón Bueno, ha permés l'empat, com es pot veure a la gran foto de Pedro Salado. Llavors als visitants els ha entrat la por al cos i Don Manuel, de manera inversemblant ha aconseguit l'expulsió d'Álvaro Antón.

A la segona part, s'han canviat les tornes i una grandíssima jugada pr la banda dreta del resident a Castellar del Vallès, Aarón Bueno, ha estat rematada per Don Manuel, entrant des de darrera, com un punta amb ansies de rematar el partit. Llavors, els sabadellencs han caigut en la confiança i el sopor, i un altre cop Bolado ha marcat, posant un 2-2 al marcador inmerescut per als mèrits dels dos equips. Per sort, un dels homes de refresc, Juvenal, s'ha tret un xut dels seus, que rebotant en Arteaga, ha acabat allotjant-se a la porteria cantonal, posant el 2-1 al marcador, que es podia haver ampliat amb  un xut a la creueta de Don Manuel.

Tres puntets més i en queden encara 41 per a evitar el descens. Anem a per ells, senyors.

Altres resultats:
Segona Catalana:
Marganell - CE Sabadell B     1-0
UE Castellar - UE Sabadellenca     0-0
Tercera Catalana: 
UD Santa Maria Montcada - CD Badia del Vallès    1-3
Amistós:
CE Sabadell Femení - Unif. Prat     2-1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada