dilluns, 5 de setembre del 2011

El CE Sabadell FC Femení, preparant la temporada.

Eli Martínez 'Peke' (Foto: Pedro Salado)

Comença a preparar-se la temporada per al CE Sabadell Femení, amb els entrenaments i posant les piles a un equip que ha de confirmar la permanència i intentar acostar-se a les primeres places de la categoria. El seu debut en lliga oficial, serà el cap de setmana del 24-25 de Setembre a casa, amb un derbi contra les egarenques del CP San Cristóbal, i la següent setmana, repetiran derbi, però aquest cop, un derbi ciutadà i contra unes velles conegudes de la categoria, el Can Déu Atlètic.

L'equip tècnic, per segona temporada consecutiva es composarà d'Oriol Alzuria com a entrenador principal i amb Sergio Soto com a segon entrenador, i per ara, la plantilla confirmada, és la següent: Melània Sierra 'Melany', Eli Martínez 'Peke', Silvia Barcelo, Gisela Vidal, Yaiza Molina, Carla López, Anna Muñoz, Cèlia Olmo, Mélody Garcia, Tania Cabello, Arantxa López, Ana Aranda i Carla Ucero. A aquestes 13 jugadores se'ls sumaran uns 7-8 fitxatges, més alguna que potser s'acabi quedant a l'equip, però entre les novetats hi haurà una portera i la segona portera serà cada setmana una de les dues que hi han al Juvenil-Cadet arlequinat.

Par contra, les baixes confirmades, son les de Esther Martínez, 'Kosy', fitxada per el Cerdanyola, de Segona Divisió, Laura Segura, fitxada per el EF Bonaire de Preferent Catalana, Lídia Rúbio i Sara Retamero, que seran rivals de l'equip sabadellenc, defensant els colors del FC Sant Quirze Vallès, equip que va aconseguir l'ascens la passada temporada.

El patrocinador, una temporada més, serà Servial, que aposta clarament per el patrocini d'un femení, i l'equip disputarà els partits com a local al Poliesportiu Olímpia. 

1 comentari: