dijous, 22 de setembre del 2011

El Femení camí del debut

Eli Martínez, seguirà donant seguretat a la defensa (Foto: Pedro Salado).

Aquest Dissabte, 24 de Setembre i a les 20 hores, a Olímpia comença la lliga de Primera Catalana per a les noies d'Oriol Alzuria i de Sergio Soto, amb un derbi comarcal contra el CP San Cristóbal, en un partit on les locals intentaran començar amb bon peu, desprès d'una bona pretemporada, on s'ha arribat a guanyar al U. Prat de Preferent, per 2-1 i on es va perdre contra el Badalona de Segona Divisió nacional, per 4-0, però donant una molt bona impressió.

El CE Sabadell Femení, compta aquesta temporada amb una barreja molt atractiva de jugadores veteranes en el futbol, però joves d'edat i amb altres jugadores amb molta projecció, a pesar d'un parell de sensibles baixes. L'alineació que sembla més probable, és: Tamara; Yaiza, Silvia, Eli, Melània; Marisol, Gisela, Tania, Carla López; Ana Aranda. La resta de la plantilla, també esperaran des de la banqueta la seva oportunitat, Anna Muñoz, Carla López, Cèlia Olmo, Amanda López, Mélody Garcia i Arantxa López. També s'està tancant un parell de reforços que poden donar encara més qualitat i treball a l'equip.

La competitivitat estarà aquest any a molt bon nivell, ja que l'equip ha millorat en qualitat en els fitxatges,  però també amb un bloc bastant conservat, també ha guanyat en experiència i amb el sistema de joc més assumit. En aquest aspecte, estem segurs que Alzuria i Soto comptaran amb totes les jugadores per a aconseguir els objectius d'aquesta temporada e intentar fer que el club es doni compte que el femení pot fer grans coses.

També cal comentar, que desgraciadament el At. Can Déu femení ha hagut de retirar el seu equip de competició per diversos problemes i serà substituït per l'Esportiu Sant Ignasi, del barri de Sarrià de Barcelona. També un altre equip barceloní, l'Horta, substituïrà al Corró d'Amunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada