dilluns, 26 de setembre del 2011

Futbol del Vallès

Tornem a fer història.

Estem 'on fire'. Està clar. El Vallès actualment està de moda en el món del futbol. No sé si és que les aixetes de calés s'han tallat en altres clubs que vivien del totxo o és que a la nostre comarca, això del futbol se'ns dona bé i ara estem en una època dolça en el futbol. Us poso diversos exemples:

Segona A:

Fàcil, no? CE Sabadell FC. Cinquè classificat, a un puntet del líder, i amb 3 victòries, 1 empat (bastant injust per les oportunitats que vàrem tenir) i 1 derrota (per 2-1 davant el gran aspirant a l'ascens, Deportivo A Coruña i ells perdent temps a casa seva als últims minuts). A més practiquem un joc molt atractiu i en tots els partits disputats hem marcat com a mínim 1 gol.

Tercera Divisió: 


Terrassa Olímpica 2010. Líder, amb un puntet d'avantatge sobre el totpoderós Espanyol B i amb una barreja de joves amb projecció, com Carlitos i de velles glòries en bona forma com Molist o Montero (dos ex-arlequinats, per cert).

UE Rubí. Acabat de pujar, i a mitja taula. Un equip que practica també un joc atractiu, i que fins ara, ha guanyat a dos aspirants al play-off (Gavà i Terrassa), i empatant amb dos equips amb potencial com la Muntanyesa i l'Olot.

Primera Catalana:


CP San Cristóbal. Líders. 3 partits guanyats de 3 jugats, amb una mitjana de 2'3 gols per partit marcats i seguint el bon camí que els va imprimir Pere Belmonte 'Piti', al final de la temporada anterior. Personalment desitjo el seu ascens a Tercera en el seu 55è aniversari de fundació. A més m'agradaria molt veure a Tercera Divisió un derbi egarenc.

UD Sant Llorenç: Els del nord de Terrassa, a part de pujar amb solvència la passada temporada, han mantingut i fins i tot millorat el bloc, per no passar patiments a Primera Catalana, i ho estan aconseguint. Quarts classificats amb 2 victòries i 1 empat, al camp del segon, precisament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada