dijous, 8 de setembre del 2011

La patètica Copa del Rei



AD Alcorcón - CE Sabadell 2-1
Com ja vaig comentar, gerro d'aigua freda en els últims 6 minuts de partit. Un encontre molt lleig, soporífer i on el millor, va ser l'entrepà de llom amb formatge i les braves del Bar La Llar.

CE L'Hospitalet - CD Leganés 3-2
Els riberencs, conjuntant equip. Segurament estaran per la zona noble de la taula. Espero que tinguin sort i acabin liant-la tant a la Copa com a la Lliga.

Recreativo - Elx CF 0-2
Els il·licitans seran un equip de la part alta de Segona A, i ho van demostrar donant un cop de puny sobre la taula a la eliminatòria de copa davant un Recre que ha d'espavilar molt.

UE Llagostera - CCD Cerceda 2-1
Era el retrobament dels dos clubs desprès de la fase d'ascens, i de nou els gironins han tornat a aconseguir emportar-se el gat a l'aigua. A més, amb remontada i demostrant que a la Lliga poden estar molt millor del que estan. Marc Mas, gran jugador, pena de representant.

UE Sant Andreu - Oriola CF 0-1
Els quatribarrats segueixen a la deriva. 4 partits, 1 gol a favor i 4 en contra. 0 victòries i 1 sols empat en partits oficials de Lliga i Copa. L'equip pot donar molt més, però el mig del camp ha d'espavilar. Els Oriolans, en canvi, demostren ser la bèstia negre per els del Narcís Sala, i xutant un cop entre els tres pals passen ronda amb l'esperança que els caigui més endavant un equip amb el que fer calaix.

Hércules CF - CD Alcoià 3-2
Partit vibrant, amb desenllaç inesperat. Una esperpèntica actuació arbitral va donar la victòria als alacantins i una alineació indeguda dels locals pot donar la classificació als alcoians.

RC Deportivo - Girona FC 5-1
Pinten bastos a la capital gironina. Amb l'equip golejat i que no acaba d'arrancar, pot ser una llosa per la moral dels jugadors. El Depor, molt superior.

Real Valladolid CF - Nàstic de Tarragona 6-0
Desastre, i els tarragonins fan molta olor a desastre. No descarto que pateixi, i molt, per seguir el tren de la part baixa de la taula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada