dissabte, 17 de setembre del 2011

Preparant l'equip

De nou en joc, i per partida doble.

EL CE LORENÇÀ, PERFILA L'EQUIP

El CE Llorençà en el seu camí per Tercera Catalana, està preparant una plantilla que li pugui donar opció a la permanència a la categoria, objectiu que serà molt difícil, però no impossible, a pesar de la entitat i de la qualitat que es veu a la resta d'equips del grup.

Es confirmen els següents fitxatges: PERE DAVÍ i també el de J.M. LARUMBRE, que es posaran a les ordres de Joaquim Arroyos, Llorenç Solà i Lluís Sánchez, per a preparar la temporada que començarà aquest Dissabte, 17 de Setembre contra el Tibidabo Torre Romeu a les 16 hores al Municipal de Pontferrer.

Per altre part, aquest any, es comptarà amb un filial, que començarà el seu camí a Quarta Catalana, i ho farà a casa, a les 16 hores del Dissabte, 8 d'Octubre contra el ripolletenc equip de l'Esdila AE. En el seu grup es trobarà amb equips com el VDF Roureda, UE Sabadellenca B, Sant Quirze del Vallès B, Badia del Vallès B i UD Marina, equip entrenat per Dabit Rodríguez i on Xavier Jiménez exerceix de segon entrenador. L'equip compta amb un porter sortit de les categories inferiors del CE Sabadell i també amb un altre que va arribar a jugar a Tercera divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada