dimecres, 21 de setembre del 2011

Tercera Divisió, Jornada 5

La Gramenet segueix el en seu viatge per l'infern.

La Jornada 5 de Tercera divisió, ha aportat més definició al que pot ser la lliga d'aquesta temporada:

L'Espanyol ha demostrat a Santa Coloma que aquesta temporada han ficat tota la carn i el talonari a la graella i han tret la destral amb un Cristian Alfonso espectacular marcant un parell de gols i amb un Zou que ha marcat un golet i que també ha demostrat que és un jugador de categoria superior si el respecten les lesions. El 0-3 al camp de La Grama deixa als locals a la part baixa de la taula i amb molts dubtes.

El Terrassa Olímpica ha batut per 1-2 al Prat, en un duel entre dos equips amb aspiracions d'estar a dalt, on els visitants han dominat la primera part del partit i han patit en el tram final. El debutant Héctor Bueno ha sigut expulsat en el minut 95.

L'Europa ha perdut a Castelldefels, 3-2, desprès d'empatar un 2-0 amb gols als minuts 88 i 90 i on els locals han marcat al minut 92 el gol de la victòria i han ofert als escapulats una tangana al túnel de vestuaris indigne per al futbol de la categoria.

El Vilafranca, segueix sumant i avui ha guanyat a Masnou, per 1-2, amb bon joc i patint, però segueix el somni d'un equip amb objectiu de salvació.

El Cornellà ha guanyat al Gavà, 2-0 en el derbi del Baix Llobregat, posant-se així cinquè i despenjant als visitants a la mitja taula, on amb 7 punts, coincidiran amb Rubí i Olot, dos equips que han empatat, 3-3 en un partit vibrant, amb un altre golet de Dani Alonso per als visitants.

El Manlleu ha guanyat un altre duel d'aspirants, 0-2 a la Pobla de Mafumet, i es dona un respir, a l'igual que la Muntanyesa, que a Amposta ha vençut 0-1.

Per últim, Vilanova i Santboià empaten 1-1 en un partit on els dos necessitaven la victòria per allunyar-se de la zona baixa de la taula i per altre cantó, la UE Vic, guanya per fí un partit amb un 1-0 sobre el Balaguer, trencant la ratxa de 4 derrotes consecutives i marcant el primer gol desprès de 445 minuts de sequera.