dimecres, 28 de setembre del 2011

UD Marina, a per l'ascens

Partit de pretemporada, amb la seva segona equipació.

UD Marina, intentant l'ascens

La passada temporada, un seguit de mals resultats, lesions i contratemps varis, van fer que la UD Marina, equip de Sabadell, no aconseguís l'ascens de l'antiga Tercera Regional a l'actual Tercera catalana, amb el que aquesta temporada s'han de conformar amb intentar de nou aconseguir l'objectiu, enquadrats al grup 15, amb els següents rivals: PB Sant Cugat, Bellaterra, PD Pajaril, Mira-sol Bacó, VDF Roureda, AE Esdila, Valldoreix, Can Mas de Ripollet i els filials de UE Sabadellenca, FC Sant Quirze del Vallès, ADEFB Ripollet i Badia del Vallès, en un grup que en principi eren 16 equips i que al final s'han quedat en 13, amb uns equips que no volien jugar al grup de Sabadell, altres per temes econòmics i altres per no disposar de suficients jugadors per a fer un equip B.

La plantilla, serà comandada per el mateix entrenador que la passada temporada, Dabit Rodríguez, jove entrenador, amb les idees molt clares i amb passat arlequinat. Com a segon entrenador, també continua Xavier Jiménez i ambdós comptaran amb la inestimable ajuda de Jaime Llorca.

Els jugadors seran els següents: Ángel Jiménez, que continua des de la temporada passada, amb passat arlequinat i un porter amb força valentia sota els pals, que compartirà lloc al camp amb Gerard Pous, ex-Can Parellada, ex-Sabadell i fins i tot Ex-Múrcia, que serà la primera temporada que estarà a l'equip.

Els jugadors que segueixen aquest any a la plantilla, son: José Miguel López, Pedro Martínez, Luis Merino, Fermín Fuster, David Bautista, Adrià Villaroya, Samuel Úbeda, Abel Bonal, Efrem Godayol, Adrián RamírezYossou Se i David Gómez que faran que els sistemes que la temporada passada es van aplicar, siguin ja quasi automatismes per a aconseguir que l'equip tingui ja una estructura en el sistema de joc, jugades assajades, treball en conjunt i cohesió del vestuari.

Els jugadors que venen al club, son Javier Guzmán, procedent del Mira-sol, Alberto Pedrosa, amb passat al CE Sabadell FC, Pedro Martínez, procedent del Can Rull, Alberto Martínez i Carlos Núñez, amb passat a l'Andalucía de Barberà del Vallès, Jordi Feria, procedent del Can Parellada, Raúl Blanco, de la Romànica i Salva Morales, ex del Cerdanyola. També estarà a l'equip Pol Galceran, que prové del Mercantil, i que uns aportaran un plus de qualitat a l'equip i altres un plus de joventut i energia.

El seu debut, serà el diumenge, 9 d'Octubre, a les 12.30 al camp d'Arrahona-Merinals, on sempre ha jugat la UD Marina. Totes les seves notícies, les trobareu a través del seu twitter @UDMarina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada