Vila-real C.F. 'B' - C.E. Sabadell 3-4

El marcador final, espectacular (Foto: Pedro Salado).

Vila-real B: Jorge, Kiko Olivas, Marcos Guillón, Airam, Lucas Porcar (Iriome, 82'), Fofo, Llorente (Joselu, 59'), Mano, Jaume i Kike López (Txiki, 73')

CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Hèctor Simón, Puigdollers (Samuel, 88'), Arteaga (Fito, 68'), Eneko (Aarón Bueno, 59'), Lanza i Florian.

Gols: 1-0 Airam, (29'); 1-1 Florian, (36'); 1-2 Aarón Bueno, (75'); 2-2 Joselu, (77'); 2-3 Lanza, (81'); 3-3 Iriome, (92') i 3-4 Florian (95')

Àrbitre: Melero López (Andalús). Grogues a Dorian, Toni Lao i Puigdollers

Estadi: Mini Estadi -Ciutat Esportiva- (1.500 espectadors)

Gran partit ahir el que vàrem poder viure a Vila-real. Sobretot una segona part amb intensitat ofensiva per part dels dos equips, amb joc de toc i molt atractiu.

A la primera part, els locals, més frescs ens varen dominar i ens va faltar una mica d'intensitat i algun pal per tallar les seves jugades de perill. Ens varen marcar el 1-0, en fora de joc per mi bastant clar i un gran i salvador David de Navas va evitar el segon poc desprès. L'empat, per molt que en alguns llocs he sentit o llegit que va ser afortunat, vé fruït de la pressió d'Arteaga a un defensa i de Florian a un defensa i al porter alhora de treure la bola. Es va buscar la jugada des de que els nostres jugadors van veure que aquell porter era un 'amic' i era la segona intentona de robar una bola en aquella zona. Desprès es va igualar el joc, amb 1-1.

A la segona part, un CE Sabadell amb intensitat, ganes, força, qualitat, va demostrar que serà un equip molt perillós a la que pugui remenar una mica la bola. Eneko no tindrà nivell per la categoria, a vegades li falta posar més collons a l'anar al xoc, però en algunes jugades s'hi deixa els collons i va deixar tant rebentat al seu lateral, que quan va entrar Aarón Bueno, el nano aquell no s'aguantava els pets i el va petar absolutament en el 1-2 i quasi aconsegueix el 1-3, que només la sort que va tenir el porter groguet no es va transformar.

Desprès ens varen empatar, en una errada defensiva. Hem d'estar més fins allà darrera, no sempre els homes de davant podran fer el que van fer ahir. Don Manuel Lanzarote en una pressió excel·lentment executada (Florian, Bueno i Arteaga també estaven pressionant per evitar la sortida còmode de la bola) va robar una bola al central i va posar el 2-3, desprès va venir el 3-3 i al final Florian la va liar i va posar el 3-4, que també, com Don Manuel, va venir a dedicar-lo als que ens vàrem desplaçar allà, i que ens va fer enfollir.

Per que varen venir els empats groguets? És simple. Amb el 1-2 i el 2-3, no ens vàrem tancar a defensar. Vàrem anar a sentenciar, com fan els equips grans i amb valor. Si aconseguim corregir els desajusts defensius, podem tenir un equip molt temible davant els grans, els que juguen i deixen jugar.

P.D.: Un 10 a les jugadores i entrenadors de la UD La Planada Femení, que varen jugar un amistós contra el Vila-real femení i desprès varen venir al camp a animar al CE Sabadell FC.