dijous, 13 d’octubre del 2011

Matxembrat!

Vull començar parlant de la sort. Desgraciadament, el CE Sabadell no en té gaire amb les lesions. Desprès de les lesions de llarga durada de Oriol Torres i de Ian Mckay, curiosament els dos porters que havien de lluitar per ser el suplent de De Navas i estar atents a poder ser els propietaris del terreny sota pals de la Nova Creu alta, van venir les lesions d'Agustín, també de llarga durada i la de Fito, un jugador que aquest any es podia haver consagrat com a jugador de molt futur i que fins a final de temporada no podrà jugar, ara cau Eneko, jugador molt discutit en un principi i que ara amb feina, lluita i moltes ganes sobre la gespa s'havia guanyat un lloc en el onze titular i en el cor dels seguidors arlequinats. Des d'aquí vull donar ànims a tots i desitjar que es recuperin ràpidament tots ells i que ho facin plenament, per no tenir cap recaiguda.

Seguiré parlant de la sort, va. Avui m'han anunciat que la penya www.arlekinats.com , de la qual soc soci, ha posat ja a la venda els seus números per al sorteig de la Grossa de Nadal que se celebrarà el 22 de Desembre. Aquesta temporada el número és el 01.743, i costarà 2'50€, dels quals es juguen 2€ al sorteig i la resta, que son 50 cèntims, va a parar als actes que organitza la penya, com son desplaçaments, el Torneig Interpenyes, etc... Si en voleu adquirir, teniu tres vies: Enviar un correo a arlekinats.com@cesabadell.org , comprar-la a qualsevol soci de la penya o adquirir-la al local social de la penya, el Bar La Llar de Sabadell, situat al Carrer Salut número 11. Us deixo una imatge del que pot ser una bona inversió:

I per acabar, ahir es va disputar una nova ronda de la Copa. Però les rondes autèntiques, amb equips que s'arrisquen i posen els titulars i amb eliminatòries directes i emoció a raudals, amb resultats com aquests:

Oriola - Cádiz     1-3. Els locals no van poder contra el poder d'un Cádiz que s'ho juga tot per el tot per tornar a Segona A i poder-ho fer amb un bon calaix econòmic.

Llagostera - L'Hospitalet     0-1. Partidàs entre dos equips que volien seguir en competició i van sortir a aconseguir superar ronda des del xiulet inicial del partit i el gat se'l va emportar a l'aigua l'equip riberenc, que va desplaçar a la vila gironina quasi un centenar de seguidors.

Almería - Elx     1-0. Excel·lent partit entre dos equips que busquen també l'ascens a Primera i que es va decidir al minut 91 a favor dels locals.

Depor A Coruña - Alcoià     2-1. Els visitants no van poder conquerir Riazor i es van quedar amb la mel als llavis desprès d'un gran plantejament per al partit.

Córdoba - Uesca     1-1, passa el Córdoba als penals. Os visitantes cayoron en o zaguer sospiro. Primero trucoron os locals pero o Uesca aconsiguió a igualdat en o zaguer menuto. Desgraciadament no i habió suerte en a lotería de penaltis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada