diumenge, 23 d’octubre del 2011

Un diumenge de futbol, diumenge de passió!

Gran partit de Quim Araujo (Foto: Pedro Salado).

CD Dénia - UE Sant Andreu     1-2
CD Dènia: Ivan, Victor, Sergio, Angel, Ruben, Pau (David 80′), Dani, Gregory, Juan (Carlos 66′), Jose i Chumillas (Juan 62′).
UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Borja, Rubén, Marc (Luis Blanco 70′), Carroza (Nando 66′), Xavi Jiménez, Llobet (Nakor 52′), Quim Araujo i Marcos.
Gols: 0-1 Marcos (46′), 0-2 Nakor (57′), 1-2 Ruben (89′).
Àrbitre: Nicolás Espejo, murcià. Ha tret groga al local Chumillas, i al visitant Quim Araujo.
Aquesta tarda de diumenge, Esport3 s'ha dignat a oferir un partit d'un equip català fora de Catalunya, amb el que evidentment els seus socis i els que ens cauen bé els equips catalans, hem pogut veure un bon partit, sense putejar al respectiu club fotent-li enlaire part de la taquilla.
Una primera part que ha començat bastant igualada, de seguida s'ha tornat de color blau, el color avui de les samarretes dels andreuencs, amb un remat de Borja, que ha començat a marcar la tendència del partit, domini visitant i contres locals. Els quatribarrats han tingut oportunitats per part de Llobet, de falta i de Marcos, i al final de la primera part, de Quim Araujo, sense sort en encertar arribar a les malles locals.
La segona part, ha començat amb 0-0, però abans del primer minut, Marcos ha posat justícia al marcador i ha fet el 0-1, marcant en una pilota que treia sense convicció l'equip de la Marina Alta. El partit ha canviat, amb uns grogs intentant empatar sense gaire idea d'atac, i uns andreuencs defensant ordenats però sense renunciar a l'atac, fins que el badienc Nákor Bueno ha posat el 0-2 rematant de cap una centrada d'Araujo al minut 57.
Fins al final, un Dénia que no semblava ser perillós i un Sant Andreu que sortia a la contra amb seguretat i només han pogut retallar el marcador amb un penal molt rigorós al minut 89. Tres punts més per allunyar-se de la cua.
Altres resultats importants:
FC Sant Quirze - Soses Femení 2-2. Primera Catalana Femení.
At. Balears - Lleida Esportiu 0-1. Segona B.
CE L'Hospitalet - Llagostera 1-0. Segona B.
Espanyol - Terrassa Olímpica     4-0. Tercera.
Prat - Rubí     3-0. Tercera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada