dilluns, 21 de novembre del 2011

3-2

U.At. Horta - CE Sabadell Femení     3-2

Fa anys ser de la Unió Atlètica d'Horta, era un orgull, era ser de l'equip d'un barri-poble original com ho era Horta, era defensar els colors de l'equip de tot el barri, d'un equip històric i d'un club honrat.

Avui el CE Sabadell Femení, ha sigut derrotat allà, però ha sortit guanyant en educació i en honor, que és el que compte en el futbol amateur. La derrota, per 3-2 d'un equip molt jove, però amb moltes ganes i que estima aquest esport, passa a segon terme desprès de com s'ha produït. L'equip local podia haver acabat amb 8 o 7, i ha acabat amb 9 jugadores sobre el camp, jugadores que han repartit tot el que han volgut i a base de bé.

FC Sant Quirze - CF Santa Eulàlia de Ronçana     3-2

Injust és que els dos equips no puguin emportar-se la victòria d'un partit de futbol tant ben plantejat per els dos equips i que s'ha disputat amb molta intensitat aquesta tarda a Sant Quirze. 

Les locals amb moltes jugadores recuperades han cregut en elles fins al final i el físic les ha permès aconseguir els tres punts amb un gol de Gema Pacheco a falta de 10 minuts per al final. A pesar de patir desprès una forta pressió de les visitants, han tingut el cap fred i han aconseguit mantenir els punts a casa i sumar una nova victòria que els acosta cada cop més a la permanència.

La veritat és que el local, és un equip que hi posa molta intensitat, moltes ganes i que creu en el conjunt, en la feina ben feta i que es complementa amb els tocs de qualitat individual de Gema Pacheco, Cristina Pacheco, i Desireé Moya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada