dijous, 24 de novembre del 2011

Cantera!

Melània, Tania, Ana Aranda, Gisela i Carla Ucero (Foto: Pedro Salado)
Totes elles han passat poc o molt temps a la cantera arlequinada.

Ja fa uns dies varem comentar que és molt important per als equips femenins la cantera. Aquesta setmana repassarem els resultats de la cantera arlequinada i també comentarem i felicitarem a les últimes debutants al CE Sabadell Femení procedents de la cantera. Varem destacar a les jugadores del Juvenil Cadet que ja han debutat amb el primer equip en alguns partits aquesta temporada, com son Inés PalmieroSilvia PiñolClàudia Poch i Marta Gimeno, i aquesta setmana també volem recordar als lectors els últims debuts que s'han realitzat a l'equip amb jugadores provinents de la cantera.

Fa dues setmanes, contra les líders, un Bellavista Milan fins aquell dia intractable amb uns números perfectes, el debut va ser doblement arriscat. A part de jugar contra un equip que fins aquell dia ho havia guanyat tot, Oriol Alzuria i Sergio Soto van posar d'inici sobre el camp a Yaiza Muñoz, però també van fer jugar a Laura Segura durant uns minuts, aconseguint arrancar un puntet del seu camp i donant a més una molt bona impressió. Contra la Unió Atlètica D'Horta, l'equip tècnic va fer debutar a una altre jugadora amb molta projecció, com és Laura Heis i encara que el partit es va saldar amb derrota, la jove jugadora provinent del Juvenil va fer un partit destacable.

El Juvenil-Cadet va desplaçar-se a Terrassa per jugar el seu derbi contra el CP San Cristóbal, saldant el partit amb un còmode 0-3, amb dos gols de Patricia Ballesteros i un altre de Sara Zauner, en un partit on enlloc es va veure d'inici la diferència de dotze punts entre els dos equips, i que va ser un autèntic derbi, amb una miqueta de tot, però on les arlequinades es van saber posar el mono de treball i van acabar noquejant a les egarenques. El nostre club, porta 15 punts en cinc partits disputats, 28 gols a favor (segones màximes golejadores), 2 en contra (millor defensa del grup), i està en tercera plaça, amb 3 punts menys que les líders, però també amb 2 partits menys que elles.

L'Infantil-Aleví A per la seva banda, va desplaçar-se al Camp del Centenari de la UE Sant Andreu i va acabar emportant-se el partit per un espectacular 3-7. L'equip de les de Jordi Guillem ràpidament es van posar 1-4 al marcador, les andreuenques es van acostar al minut 49 amb un 3-4, però al final del partit les arlequinades van tornar a agafar distàncies al marcador. L'equip va ara quart, amb 15 punts en 7 partits, i té el mèrit de ser el segon equip menys golejat del grup desprès del líder FC Barcelona.

L'Infantil-Aleví B no va tenir partit oficial aquesta setmana.

L'Aleví-Benjamí-Prebenjamí, va caure derrotat per 1-8 contra la Fundació del CE Júpiter en un partit sense història, però on es va notar molt la diferència d'edats dels dos equips. El CE Sabadell forma a jugadores tinguin la edat que tinguin i això es nota quan es presenta un equip amb gairebé tota la plantilla en edat Aleví. També se'ls inculca que mai han de baixar els braços, i la mostra va estar amb 0-7, on Elena Alcelay va marcar el gol de l'honor i les ganes de les nenes per recollir la bola i posar-se ràpid a jugar-la. Les arlequinades segueixen en vuitena plaça (de 12), amb 6 punts en set partits.