diumenge, 13 de novembre del 2011

Cap de setmana interessant:

Un cap de setmana més, les noies donant la cara (Foto: Pedro Salado).

El Primer Equip va donar la talla a Les Franqueses del Vallès davant les líders i va demostrar ser un equip que no ha de tenir por de res. A casa del Bellavista Milan, líders de la categoria, els van fer perdre els dos primers punts, que podien haver sigut tres si l'àrbitre hagués xiulat un més que possible penal als últims minuts del partit que hagués significat una victòria del CE Sabadell Femení. Maria Farreras, per les locals varen posar el 1-0, empatat poc desprès per una Tania Cabello que va fer una primera part monumental segons el nostre informador i a la mitja part es va arribar amb 2-1, ja que les roig i negres van marcar per mitjà de Lídia López. A la segona part, però, amb els canvis de les arlequinades, l'equip va guanyar mordent i a falta de 20 minuts, Amanda va posar l'empat definitiu. Excel·lent partit i millor resultat.

El Juvenil-Cadet per la seva part, va passar per sobre del Gimnàstic Manresa, amb un contundent 8-0 final. A la primera part les vallesanes van començar a treballar a les rivals arribant al descans amb un merescut 3-0, amb gols de Neus Iglesias, Patri Ballesteros i Chris Picón, però va ser a la segona part quan el vendaval arlequinat es va desfermar, amb 3 gols més de Chris Picón, un altre de Patri Ballesteros i un més d'Anna Canyís. L'equip així segueix imbatut, amb 12 punts en 4 partits i terceres, a tres punts de les dues primeres però amb 2 partits de menys a la Segona divisió de la seva categoria.

L'Infantil-Aleví A va caure a casa, contra les co-liders de la classificació de Primera divisió, el Molins de Rei, per 1-2, en un partit on les visitants guanyaven al minut 10 per 0-2, i on les locals per molt que ho varen intentar només varen retallar distàncies al minut 50, amb un gol de Mireia Forcen. Ara es situen en tercera posició, darrera el totpoderós Barça i el propi Molins, que li treuen 6 punts.

L'Infantil-Aleví B, en el seu grup de Primera divisió, es va desplaçar a Sant Celoni amb la necessitat de puntuar i ho varen aconseguir, guanyant a les locals per 1-3. Si vé els primers minuts de partit van ser molt igualats, les arlequinades varen estabornir a les seves rivals amb un gol de Clara Cos i desprès dos d'Erin Espada, fent que les locals només poguessin retallar distàncies als últims minuts. Actualment les nostres jugadores es troben en desena plaça amb 3 punts però empatades amb Manresa i el propi Sant Celoni, que estan en vuitena posició.

Les més petites, l'Aleví-Benjamí varen patir una golejada al camp del EF Bonaire en el derbi entre capitals de la comarca. Als primers minuts les locals van marcar el 1-0 i les ceballudes varen empatar al minut següent, amb gol d'Irene Corral, però desprès les de verd van treure la piconadora a treballar i van arribar a posar-se 12-1. A les acaballes del partit, l'orgull arlequinat va fer arribar el 12-2, per mitjà d'Anna Montesinos. Tot i així, l'equip se situa vuitè, amb 6 punts en 6 partits i seguint fent la seva feina, formar jugadores.