divendres, 25 de novembre del 2011

Derbi... suspès i bones notícies.


CE Sabadell FC - UD La Planada

El derbi que s'havia de disputar aquest dissabte entre el CE Sabadell FC i la UD La Planada, a Olímpia i a les 17.30 hores, ha estat suspès. Es jugava a aquesta hora per que els demés horaris estaven coberts i al CE Sabadell, tenim un problema de camps insuficients per a poder disputar tot el futbol base quan coincideixen més de la meitat d'equips amb partits a casa. S'havia suspès per aquest motiu el partit del Juvenil-Cadet contra el Badia, i al cedir a la petició de la UD La Planada d'aplaçar el partit per que elles tenien moltes baixes i segurament no haguessin ni pogut presentar 11 jugadores al derbi, el CE Sabadell gentilment ha accedit a l'aplaçament del partit. De moment, tot apunta, a falta d'acord també entre els dos clubs, que la FCF posarà el partit el dia 22 de desembre. Seguirem informant.



Les noves equipacions, amb el patrocinador estampat (Foto: UD Marina).

UD Marina aconsegueix patrocinador

La UD Marina desprès de començar la temporada, amb molts dubtes econòmics, com tots els clubs, degut als patiments que estem tots passant en aquests temps, ha acabat aconseguint el patrocini del Bar Com a casa, i ja aquest diumenge a les 12.30, contra la Sabadellenca B i xiulat per en Miquel Torres, lluïran les samarretes amb el nom del nou patrocinador. Ens congratulem que en aquests temps que ningú s'atreveix a llençar-se al patrocini esportiu, el bar que està situat al Poliesportiu Arrahona-Merinals s'hagi llençat a la piscina i hagi donat el pas endavant.

Per altre banda, el partit que disputarà l'equip local, enfronta al segon classificat, Sabadellenca B, amb 13 punts en 5 partits, fruït de 4 victòries i 1 empat (contra el líder Badia B), sent el segon màxim golejador de la categoria i el tercer menys golejat, contra la UD Marina, tercers, amb 12 punts en 5 partits, però amb la particularitat que és l'equip menys golejat del grup, amb només 6 gols en contra en els partits disputats.

1 comentari: