divendres, 11 de novembre del 2011

Ens atrevim amb les líders?

El CE Sabadell femení visita al líder aquest dissabte.

Aquest Dissabte, a les 19.30 hores, el CE Sabadell Femení visita al Bellavista-Milan, al camp Municipal del Corró d'Avall, a les Franqueses del Vallès, amb gespa artificial i l'encontre serà arbitrat per Joan Méndez.

El partit es presenta molt difícil per les arlequinades, ja que van a visitar ni més ni menys que el camp de les actuals líders indiscutibles de la categoria, un equip que ha vençut en els set partits que ha disputat, per el que té tots els punts dels 21 possibles, i amb dues dades més que son força aclaridores. Porten 35 gols a favor, el que fa una mitjana de 5 gols a favor per partit, i son, de fet, el màxim golejador del grup i sols 9 gols en contra, amb el que també son l'equip menys golejat del grup.

El CE Sabadell, es troba actualment en cinquena plaça, amb 13 punts en els set partits que ha disputat, amb un balanç de quatre victòries, un empat i dues derrotes, amb 24 gols a favor, sent també les cinquenes més golejadores de la categoria, però amb catorze gols en contra, que les converteix en les sisenes menys golejades, igualades en aquest cas amb el Llerona i el Sant Quirze. 

Aquest equip la temporada passada va jugar al grup 3 de la categoria, i aquesta temporada han fet un equip a mesura per al seu únic objectiu, que no és cap altre que l'ascens de categoria, i han apostat fort per aquest objectiu. El seu perill més gran a la zona ofensiva és Maria Farreras, que és la màxima golejadora de l'equip, i que acostuma a lluir el 9 a l'esquena, acompanyada també per Marta Pou, jugadora que porta el 15 i que acostuma a fer bastants passades de gol, però és un equip molt ben compensat i molt ben treballat, amb jugadores que individualment destaquen en qualitat, i que a més en conjunt s'entenen molt bé.

Destacar també que demà es disputa el partit CEFC Les Garrigues - FC Sant Quirze a les 15 hores, on les vallesanes amb 10 punts visiten el difícil camp de les noies de Les Borges Blanques, que tenen un punt més i es troben en setena plaça, i el Santa Eulàlia de Ronçana - UD La Planada, a les 17.15 hores, on les sabadellenques visiten el Vallès Oriental, amb 10 punts intentant sumar i deixar a les locals amb 5 punts i ficar-les de plé en la lluita per la permanència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada