dilluns, 21 de novembre del 2011

Juvenils C: CE Mercantil - CE Sabadell 0-3

El Juvenil C va guanyar al camp del Mercantil (Foto: Crispulo Díaz).

Cap de setmana passat per aigua i on per sort, i ara, amb els camps de gespa artificial no se suspenen tants partits com farà un parell d'anys. Molt abans, quan la gespa artificial era una desconeguda per tots nosaltres, es jugava en fang, a vegades amb un pam de fang en algunes zones del camp i els partits eren el més similar al futbol-platja amb reminiscències de Rugbi.

Però avui parlarem d'un equip de la base del CE Sabadell, primerament. El Juvenil C, que es disputava un derbi contra el Juvenil C del CE Mercantil, a domicili, i pertanyent a la jornada 7 del campionat de Lliga de Primera divisió, grup 6, i que va ser xiulat per un vell conegut de la casa, com Jonathan Ávalos, àrbitre polèmic i amb un gran historial de festivals del xiulet, que si bé aquest cop no va interferir gaire en el resultat, va assignar a l'acta targetes grogues a jugadors que segons ell estaven al camp i que realment estaven a la banqueta, veient plàcidament la victòria arlequinada.

El partit va començar amb un CE Sabadell sortint en tromba, i al minut 1, un encertat Jonay Moreno va posar ja el 0-1 al marcador. L'equip local, estabornit, de seguida va rebre el 0-2, obra d'Adrian Calvo al minut 9. A partir d'aquí, control dels visitants del tempo del partit e intents dels locals per aconseguir retallar distàncies.

A la segona part, la tònica del partit va ser la mateixa, fins que al minut 85, l'àrbitre que ho estava fent prou dignament, va decidir xiular un penal bastant correcte als arlequinats blanc-i-blaus, però que va començar a ensenyar targes a jugadors que ni tant sols havien parlat, o que ni tant sols eren al camp, encara que segons ell si... El CE Mercantil va desaprofitar la ocasió, enviant el penal molt alt, i per evitar sorpreses, Miquel Arroyos va rematar el partit amb el 0-3 al minut 89.