dissabte, 19 de novembre del 2011

Partit complicat per les nostres

 
Unió Atlètica d'Horta - CE Sabadell FC

Aquest Diumenge 20 de Novembe, a les 18 hores, es visita a l'Horta en el seu estadi, el Municipal d'Horta, més conegut com Feliu i Codina, a un equip acabat d'ascendre aquesta temporada, però que ho va fer substituint al Corró d'Amunt, que va deixar la competició, però en el seu cas és un equip molt ben format i que fa temps que tenen una base molt sòlida en el que son jugadores i estil de joc. És el típic equip que a principi de temporada buscava la permanència però que la seva única victòria en el campionat ha sigut a Llerona, contra un equip de la zona alta de la taula, el demés, son només tres derrotes i quatre empats. Es troben situades en dotzena plaça, i en els vuit partits disputats han aconseguit 7 punts.


La seva fortalesa està basada a la defensa, sent un equip que ha rebut 18 gols en 8 partits, que el col·loca com el desè equip menys golejat de la categoria, i sempre en posicions defensives, son un equip molt ordenat i també els ajuda a tenir sota pals, a una gran Natàlia Pinto, una de les millors porteres de la categoria, que acostuma a llençar els penals de les barcelonines i alguna falta. Per contra, el taló d'aquil·les d'aquest equip està a la davantera, que li costa molt marcar, i destacaríem a Mireia Encina com a rematadora i a Maria Gatell com a mitja punta amb molta projecció ofensiva. L'equip ha marcat sols 12 gols en els vuit partit disputats.


El CE Sabadell es troba en sisena plaça amb catorze punts, amb 26 gols a favor i 16 en contra en els vuit partits disputats, i el seu objectiu ha de ser seguir sumant punts per instal·lar-se en la zona mitja-alta de manera que tinguin opcions per a gaudir aquesta temporada de les zones privilegiades de la taula classificatòria.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada