dimarts, 22 de novembre del 2011

Primera Catalana femenina, Grup 2

Els partits de les rivals del CE Sabadell  (Foto: Pedro Salado).

CP San Cristóbal - E. Sant Ignasi     6-4
Partit on les locals van sortir al camp pensant que es foterien un festí a costa de les rivals i que es van complicar molt durant la primera part, fins al minut 42, que no va ser on, amb 2 gols es van posar ja 4-1 i no van respirar amb més tranquil·litat. A la segona part, i amb 5-1, varen les egarenques baixar el pistó i de cop es van trobar amb un perillós 5-4 al minut 85, però Marjorie va acabar rematant a les de Sarrià al minut 90. Les terrassenques sumen tres punts més per a la permanència. Les visitants, desaprofiten la empanada local per sumar quelcom.

CE Llerona - Soses Femení     4-1
Nou festival d'Anna Molet, que porta ja 30 gols en els 8 partits que ha disputat, i que va fer els 4 de les locals, que s'instal·len a la zona noble de la taula, a sols quatre punts de les líders, però patint, ja que les primeres en donar el cop al camp van ser les lleidatanes, marcant al minut 2, i resistint certerament durant més de mitja hora a les habilitats de Molet. Les blaugranes, hauran de seguir sumant, i no treure conclusions d'un partit on hi ha una davantera que et remata tant una bola com una nevera i saps que marcarà tard o d'hora.

EF Montcada - UD Lourdes     8-2
Les locals, col·líders, varen sortir enrabiades i a la mitja part anaven als vestuaris amb un 3-0 a favor. Nerea, estel·lar, va marcar ella soleta quatre gols i no va ser fins cap al final, amb la relaxació del marcador, que les de Mollet, no varen maquillar el marcador. Espectacular les visitants, que al minut 90 van tancar el marcador, per que mai varen deixar de intentar-ho i excel·lent, l'àrbitre, Luis Carlos Prieto, que ens informen que va estar impecable. A la banqueta local, l'ex-arlequinat Alan Mori, fent funcions d'entrenador.

Cerdanyola B - Pardinyes     1-5
En un partit on les locals volien seguir sumant per estar a la zona alta de la taula, les terceres classificades es van emportar el gat a l'aigua, en un bon partit. Les lleidatanes sempre van estar més encertades davant de porta i en cap moment varen donar opció a les locals, que al final del partit van mostrar-se un pel dures, encara que un àrbitre amb molt bon criteri, Joan Fàbregas, va sol·lucionar perfectament la papereta i no va permetre que anés a més.

ENFAF - CECF Les Garrigues     0-9
Partit sense història. Les locals, que van sortir a intentar sumar el seu primer punt de la temporada i varen aguantar defensivament 23 minuts. Desprès les visitants varen començar a obrir la llauna i ja al minut 43 s'arribava amb un clar 0-5 al descans. Al minut 29 les locals es van quedar, això si amb un de menys. La segona part, quan les andorranes es varen cansar de rebre gols van treure una duresa inusitada però varen acabar amb 10 jugadores sobre el camp.

FC Sant Quirze del Vallès - CF Santa Eulàlia de Ronçana     3-2
Dos equips que volien sumar per allunyar-se de la zona de descens varen oferir un partit realment emocionant, intens i on els espectadors varen sortir molt contents per el que es va veure sobre la gespa. En cap moment cap dels dos equips es va rendir i el joc va ser ràpid, vistós i tant noble que l'àrbitre no va haver d'ensenyar cap tarja en els 92 minuts de partit. Els tres punts es varen quedar a casa, però els dos equips mereixien quelcom més.

UD La Planada - Bellavista Milan     2-4
Les líders visitaven Sabadell i al minut 1 perdien per 1-0, ja que Maria Michi marcava la primera oportunitat del partit. Les roig-i-negres es varen posar les piles i al minut 16 dos gols de la pitxitxi visitant Maria Farreras ja havia posat el 1-2 al marcador i ja no es va complicar el partit. Les locals, en cap moment es van donar per vençudes i a pesar del camp pesat, van donar molt bona impressió a la parròquia de La Planada.