dilluns, 14 de novembre del 2011

Primera Catalana, Grup 2:

Cap de setmana de resultats sorprenents (Foto: Pedro Salado).

Aquest cap de setmana, a Primera Catalana femenina, grup 2 s'han registrat forces sorpreses en els partits disputats, incloent els empats de les dues primeres esquadres a la classificació, dos equips, Bellavista Milan i EF Montcada que fins aquest cap de setmana havien guanyat tots els partits disputats.

CP San Cristóbal - U.At Horta     1-1
Partit molt interessant entre dos equips nouvinguts a la categoria i que tenen com a objectiu la salvació, on es van estudiar en excés a la primera part, amb intervencions de mèrit de la portera visitant, Natàlia Pinto  i on el més destacable va passar als últims minuts, primer amb el 0-1, marcat per Maria Gatell a falta de vint minuts, i al minut 90, on les locals varen salvar un punt amb gol de la inefable Marjorie Flores. Les visitants, una excel·lent defensa. Les locals, una excel·lent notícia, ja que tenen recuperada a Mariona.

E. Sant Ignasi - CE Llerona     1-7
Sense història. Les locals segueixen amb el patiment d'enfrontar-se als equips de dalt, i les visitants van consolidar la quarta plaça amb 7 golets més d'Anna Molet, jugadora que porta ja 26 gols en 7 partits que ha disputat. Sens dubte, és una jugadora amb un olfacte de gol impressonant.

Soses F. - EF Montcada     1-1
Sorpresa majúscula entre dos equips amb objectius diametralment oposats. A la primera part, les visitants van dominar el joc, però sense encert, en canvi, a la segona part, les locals, que estan fent de nou una campanya impressionant, van marcar per mitjà d'Adriana al minut 51 i es van posar per davant. La gesta no va ser complerta, i desprès de que les locals aguantessin els últims 30 minuts amb 10 jugadores sobre el camp, Georgina va posar el 1-1 definitiu al minut 90 de penal per a unes vallesanes que van acabar amb 8 fruit de la  rigorositat arbitral i on se'ls va anul·lar dos gols per fora de joc.

UD Lourdes - Cerdanyola B     2-3
Resultat inesperat vist el que va passar a Mollet. Les locals al minut 20 perdien per 0-2, però a base de casta i ovaris van arribar a la mitja part empatades 2-2. A la segona part, les locals van mantenir la intensitat, però les visitants, van tenir punteria per marcar en una jugada en clar fora de joc i emportar-se els tres punts en un partit on les de Can Vilà van merèixer més.

Pardinyes - ENFAF     7-0
Partit molt fàcil per a les locals, destinades a lluitar per el títol i que ara queden terceres, a un punt de Bellavista Milan i EF Montcada, i un nou calvari per al fanalet vermell, que va patir una nova i dura derrota. Si vé la primera part es va veure més joc, a la segona tot van ser provatures per les locals davant unes visitants que es van dedicar només a defensar.

CECF Les Garrigues - FC Sant Quirze     3-1
Mitja hora van tardar les locals a obrir la llauna i marcar el primer gol, davant un equip vallesà que es va desplaçar a Les Borges Blanques amb només 13 jugadores degut a les baixes. A la mitja part es va arribar amb 2-0 i a la segona part, almenys Gema Pacheco va posar el 3-1 honorífic al marcador. La part més positiva per a les visitants, va ser el debut del seu últim reforç, Desireé Rubio.

CF Santa Eulàlia de Ronçana - UD La Planada     3-1
Punts molt importants els que es jugaven al Municipal de Santa Eulàlia i que es varen quedar a casa. Amb les idees clares, les verd i blanques varen sortir a fer el seu joc habitual i Cris Tirado va ser de nou una de les destacades del partit, on Laia Margenat va tornar a marcar. Les visitants, molt nervioses i desconegudes a la primera part, només varen imprimir el seu caràcter en el joc en els últims trenta minuts, on ja no hi havia quasi res a fer.

Bellavista Milan - CE Sabadell     2-2
Excel-lent partit el plantejat per les arlequinades, que si vé varen encaixar el 1-0 amb un gol de Maria Farreras, l'estrella local, no es van arrugar i al minut 22 Tania Cabello, que va fer una destacadíssima primera part, empatava 1-1, encara que es va arribar al minut 45 amb un 2-1 obra de Lídia López al minut 35. La segona part va ser quasi perfecte per a les sabadellenques, empatant Amanda al minut 71 i no podent-se emportar els 3 punts per un possible penal no xiulat a l'àrea local.