dimarts, 15 de novembre del 2011

Salven un puntet a l'últim minut.

Els llacerencs segueixen sumant i lluitant per aconseguir l'objectiu de la permanència (Foto: Esteve Puig).

Vibrant partit el que es va disputar aquest diumenge passat a les 12 hores al camp Municipal de Badia del Vallès, entre l'equip local i el CE Llorençà, pertanyent a la desena jornada de lliga del grup 6 de Tercera catalana, entre un equip local que va començar la temporada aspirant a l'ascens i un visitant que el seu objectiu per a la campanya el té en aconseguir la permanència el més abans possible.

Els locals, que amb aquest empat es queden en la quarta plaça, a set punts del líder, sortien al camp amb forces dubtes en el seu joc, fruït de que ja porten fins i tot un canvi d'entrenador i de que en aquest principi de temporada no han acabat d'acompanyar com es preveien els resultats, però van ser els primers en posar el marcador en franquícia, amb un gol de Raúl Sánchez que posava el 1-0 al marcador. Així va acabar la primera part, amb uns locals que ho intentaven però que no tenien encert, i uns visitants que es defensaven amb ordre i trenaven alguna jugada que posava la por al cos als de Badia.

La segona part va començar sent un calc de la part final de la primera part, però quan es portava un quart d'hora els canvis van proporcionar un canvi de ritme en els dos equips i molta més emoció al matx, i va aparèixer la potència i qualitat llorençana, personalitzada en David Umbert que empatava el marcador al minut 75. Dos minuts desprès, els locals començaven a demostrar excessiu nerviosisme i Sergio Herrero es va guanyar la segona groga que va fer que es quedessin amb 10. Tot i així, a falta de cinc minuts per la conclusió, Dani Rodríguez posava el 2-1 al marcador que semblava definitiu, però en un dels últims atacs desesperats dels visitants, l'àrbitre, Francesc Girbau, va ser valent i va xiular un clar penal al minut 90 i la expulsió de Cristian Arenas, en una jugada on més d'un àrbitre no s'hagués complicat la vida, i Brian, amb sobrietat, va posar el definitiu 2-2 al marcador.

Així, el CE Llorençà es col·loca desè, amb 13 punts en 10 partits i seguirà lluitant per arribar als 40 punts que garantitzen la permanència a la categoria.