dijous, 8 de desembre del 2011

Cantera!

Georgina Vila, ara al Lleida Esportiu de Segona Divisió, va estar a la cantera arlequinada.

El Juvenil-Cadet va rebre aquesta setmana al Júnior de Sant Cugat en partit corresponent a la novena jornada de Lliga del grup 2 de Segona Divisió, i va aconseguir una victòria amb molta solvència i tranquil·litat, aconseguint els 3 punts guanyant per 6-0 i demostrant un gran nivell de joc i molta concentració  des de l'inici del partit. Ja al minut 2, Marina Delgado havia posat el 1-0 al marcador i l'equip va encarrilar ràpidament la victòria, amb dos gols consecutius de Patrícia Ballesteros al minut 10 i 14, que sumats a dos més de Neus Iglésias al 37 i 44 feien que l'equip arribés amb un còmode 5-0 al descans i que rematés el marcador amb un altre gol de Marina Delgado al minut 77. Amb aquest resultat l'equip segueix en tercera plaça, amb 18 punts sumats en els 6 partits disputats, a tres de les co-líders Cerdanyola i EF Barberà Andalucia, que han disputat ja 8 partits i amb 3 punts per sobre de les quartes, Badia, amb 7 partits jugats. També a destacar que son l'equip menys golejat, amb sols 2 gols encaixats i que a més porten ja quatre partits acabant imbatudes i el tercer equip més golejador de la categoria, amb 34.

L'Infantil-Aleví A van aconseguir una meritòria victòria al camp de l'Espanyol B. Empatades a punts abans del principi del partit, les dues esquadres varen sortir amb moltes precaucions per tot el que es jugaven i no es va veure el primer gol fins al minut 14, quan Cristina Gómez va posar el 0-1 al marcador. Tardaria en arribar el 0-2, obra de Ainara Navas al minut 36, i el partit semblava complicar-se al minut 59 quan l'Espanyol B va marcar el 1-2, però afortunadament a la següent jugada Cristina Gómez va fer el 1-3. El patiment va arribar a partir del 2-3 al minut 62, però el Jordi Guillem tenia ben alliçonades a les arlequinades i els 3 punts van venir cap el Vallès Occidental. Aquesta victòria les col·loca terceres en solitari a 3 punts del Molins de Rei i amb 3 punts per sobre de les seves últimes rivals. L'equip això si, segueix sent el segon menys golejat del grup.

L'Infantil-Aleví B va patir la cara menys amable del cap de setmana. Li tocava ballar contra l'Espanyol A i ja de bon principi va veure's superat amb 2 gols que les feien arribar al minut 10 amb un 0-2 en contra. A pesar de ser un equip amb una habitual solidesa defensiva, el marcador va anar en augment i es va acabar amb un immerescut i excessiu 0-8 que deixa a les arlequinades en la desena plaça del grup, ja que el Sant Celoni va guanyar el seu partit contra la EF Barberà-Andalucia.

L'Aleví-Benjamí-Prebenjamí, va seguir amb la seva feina de formació sense descans i a més va sumar tres punts molt lluitats i força importants a l'estadi de Les Comes, a Igualada, en un partit en el que varen lluitar de valent i que els va valer com a premi la victòria. Al minut 10 Irene Corral posava el 0-1 i encara que les locals empataven al 24, Zaira Bautista al 25 i al 29, posava un 1-3 que donava seguretat a les arlequinades, i no va ser fins el 40 que no va arribar el 2-3. Llavors, la inevitable Fiona Espada va marcar al 44 i encara que el 3-4 va arribar al minut 46, les vallesanes en cap moment van perdre el control del partit i van tornar amb la victòria a Sabadell.