dijous, 22 de desembre del 2011

Cantera!

Una cantera amb garanties, és garantia d'un bon futur (Foto: Jordi Romagosa).

Setmana exitosa per al primer equip i per a la base del CE Sabadell Femení, amb victòries en totes les seves categories, excepte el Aleví-Benjamí que descansava en Lliga i que ha sigut l'únic que no ha pogut celebrar una victòria.

Sant Cugat Esport - CE Sabadell     0-4
Partit molt pràctic del Juvenil-Cadet contra un dels equips de dalt, el Sant Cugat Esport. Les arlequinades han sortit amb molt bona actitud i a menjar-se a les rivals i al Minut 20 Marina Delgado ha posat el  0-1 i llavors, s'ha obert el rival i les sabadellenques han pogut jugar el seu joc habitual, i amb un gol de Patricia Bermejo i dos més de Marina Delgado, han sentenciat al Sant Cugat. Segueixen líders, amb 24 punts en 8 partits, seguides per la EF Barberà-Andalucía, amb 24 en 9 i del Cerdanyola, amb 21 en 8.

CE Sabadell - PBB Viladecans     15-0
L'Aleví A s'ha donat un festí a costa de les seves rivals i els ha marcat una quinzena de gols que han començat a caure al minut 9. Cristina Gómez n'ha marcat 7 i Laura Gil ha mantingut la porteria arlequinada a 0, per aconseguir la victòria més àmplia de la temporada. Ara l'equip segueix tercer, amb 24 punts en 10 partits, empatades amb les segones, Molins de Rei, amb la mateixa puntuació i partits i amb 5 punts sobre les quartes, Espanyol B. 

Martorelles - CE Sabadell     1-7
Per la seva part, l'Aleví B va visitar el camp del Martorelles i es va emportar els tres punts amb solvència i sense donar opció en cap moment a les rivals, a les que va arribar a anar guanyant per 0-7, i que només van marcar el seu gol quan les arlequinades van baixar una mica el ritme del seu joc. La màxima artillera sabadellenca va ser Míriam Martín, amb 3 dianes. Així, l'equip es posa en vuitena plaça, amb 6 punts en 9 partits, però compartint plaça amb Sant Celoni i EF Barberà-Andalucia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada