dissabte, 17 de desembre del 2011

CE Sabadell - ENFAF

CE Sabadell - ENFAF

Aquest Diumenge, 18 de Desembre, a les 12 hores, es disputa el partit corresponent a la dotzena jornada de Lliga del Grup 2 de Primera catalana, entre el CE Sabadell i l'ENFAF andorrà, a les instal·lacions municipals d'Olímpia i en un partit que serà dirigir per el col·legiat Nicolás Horna.

El partit es presenta desigual, amb unes locals que es presenten favorites per sumar els tres punts en joc, ja que a pesar d'acumular dues derrotes consecutives a domicili (visites a Horta i a Sant Quirze) i tres partits sense guanyar (empat amb les líders Bellavista Milan), estan situades en una còmode novena plaça, amb 14 punts en 10 partits (puix que en tenen un d'aplaçat, contra la UD La Planada), i amb 28 gols a favor i només 20 en contra (la quarta millor marca). Les arlequinades es presenten amb la baixa de Carla Ucero i d'Eli Martínez per lesió.

Les visitants, en canvi, es presenten a Sabadell amb un trist bagatge de 0 punts en els 11 partits que han disputat i amb dos rècords molt negatius. Només 7 gols marcats a favor, la pitjor marca amb diferència del grup, i amb 79 gols encaixats, un rècord negatiu que dona a entendre la mala situació a la classificació d'aquest equip.

Per altre banda, el comitè de competició ha decidit donar per acabat el CP San Cristóbal-Lourdes Mollet amb el resultat d'1-0 favorable a les locals, amb el que es posen dotzenes, amb 11 punts i surten de les places de descens, on hi cau ara l'E. Sant Ignasi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada