divendres, 23 de desembre del 2011

Derbi amb golejada.

CE Sabadell - UD La Planada     7-2

Gran partit d'Estefanía, amb pòker de gols (Foto: Pedro Salado).

Un Sabadell que ha sortit en tromba ha arrasat al seu debilitat rival en el derbi de la ciutat disputat aquest dijous a Olímpía, amb un resultat contundent i més còmode del que es podia preveure en un principi. El primer quart d'hora, les arlequinades han disparat ni més ni menys que 7 vegades entre els tres pals i 3 fora d'aquests però amb perill, però el primer gol, ha arribat, de forma inesperada amb un servei de córner de Gisela rematat en pròpia porta per Arantxa Tobal que posava el 1-0 al lluminós. El 2-0, ha sigut també
en una jugada idèntica, amb Neida com a golejadora. En canvi, el 3-0 i el 4-0 han sigut obra d'Estefania, en una vaselina el primer i en un remat a passada de Cosi el segon. Amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part, Ana Aranda ha tornat a marcar per les blanc i blaves, posant el 5-0, i amb la relaxació local, Sandra i Miriam han apropat a les del nord de Sabadell al marcador, amb un més decent 5-2, però llavors, les arlequinades s'han posat de nou les piles per posar el definitiu 7-2 amb dos dianes més per part d'Estefania. La notícia negativa de la segona part és la lesió d'Arantxa. Com a circumstància curiosa, destacar que el partit ha començat 15 minuts tard per que algunes jugadores visitants han arribat molt justes de temps desprès d'haver complert amb els seus deures laborals.