Gran partit de Melània (Foto: Pedro Salado).

C.E. Sabadell 7-2 U.D. La Planada

C.E. Sabadell: Tamara, Marisol, Esther, Melània, Aranda, Gisela, Mélody, Tania, Yaiza, Carla López i Estefania. També van jugar: Peque, Arantxa, Cèlia, Vericat i Anna Muñoz .

U.D. La Planada: Maria del Mar, Virginia, Maria Stefania, Saray, Neida, Mireia, Míriam, Verónica, Laura, Andrea i Arantxa Tobal. També varen jugar: Sara, Débora i Sandra.

Gols: 1-0 Arantxa Tobal (pp) (min. 18), 2-0 Neida (pp) (min. 28), 3-0 Estefania (min. 31), 4-0 Estefania (min. 44), 5-0 Ana Aranda (min. 63), 5-1 Sandra (min. 76), 5-2 Míriam (min. 81), 6-2 Estefania (min. 87), 7-2 Estefania (min. 89).

Estadi: Olímpia (uns 80 espectadors).

Mal horari per al derbi de Sabadell. El partit havia de començar a les 20 hores, però en aquells moments algunes jugadores de La Planada encara estaven arribant al camp desprès de sortir de treballar, com per exemple Saray, que quasi atropella al que està teclejant en aquests moments aquest article, i que va arribar per els pèls. Així i tot, amb un quart d'hora de retard, i sense quasi escalfar les visitants, va començar el partit.

Les arlequinades varen sortir amb molta motivació e intentant matar ràpidament el partit, conscient de les circumstàncies de baixes i lesions que tenien les de La Planada, i els primers minuts varen monopolitzar totes les opcions d'atac, i en el primer quart d'hora, havien disparat deu cops a porta, set d'ells entre els tres pals, on el més destacable va ser que Maria del Mar va aturar dues boles molt perilloses i va enviar a córner un xut d'Arantxa i un altre d'Estefania que ja es cantaven com a gols. D'aquest últim intent, va venir el córner que Gisela va treure amb fortuna, per que Arantxa Tobal va rematar en pròpia porta per posar el 1-0 al marcador al minut 18. El partit es va igualar, llavors, i Tamara va tenir una errada en una sortida amb la bola controlada que podia haver sigut l'empat, però ella mateixa va sol·lucionar el problema amb solvència. Quasi a la mitja hora, es va repetir el patró del primer gol. Va treure Gisela un segon córner i va ser llavors Neida la que va marcar en la porteria equivocada per posar el 2-0. Tres minuts desprès, Estefania, en una encertada vaselina va posar el 3-0. Les del nord de la ciutat van donar sensació de perill al minut 39, amb una falta xutada per Arantxa Tobal que va sortir per poc sobre el marc local, però les blanc i blaves varen respondre, primer en un xut desviat per poc d'Arantxa i desprès, ja al 44 amb una passada magistral de Cosi a l'espai que Estefania va aprofitar per fer el 4-0.

A la segona part, el CE Sabadell va mantenir el domini de la pilota i va intentar no perdre en cap moment el control del partit, la possessió i va voler mantenir el cap fred per no caure en l'error de buscar massa el propi lluïment ni perdre la seriositat defensiva, lluint especialment Peque, tornada als camps desprès de la seva lesió, Melània, una assegurança de vida defensiva, i Aranda, assistint a la defensa, pujant la bola amb perill i acabant marcant el 5-0 al minut 63. Poc desprès l'excés de relaxació i unes carbassa-verdes ferides en l'honor varen fer que primer Sandra, al minut 76 i desprès Míriam, al 81, retallessin distàncies al marcador, per posar el 5-2, i traient la son de les orelles a les arlequinades, que de nou varen engegar la maquinària ofensiva, marcant el 6-2 al minut 87 per mitjà d'Estefania, i rematant el 7-2 al lluminós, i el pòquer particular d'Estefania al minut 89, un resultat just vist el que va passar sobre la gespa d'Olímpia.

Amb aquest resultat, les locals arriben a la jornada 12 amb 20 punts, 37 gols a favor (cinquè equip més golejador del grup), 24 en contra (setè menys golejat del grup) i amb 10 punts per sobre dels llocs de descens, mentre que l'equip de La Planada, es queden amb 10 punts en els 12 partits i ocupant la catorzena plaça, que representaria un indesitjat descens de categoria, amb 28 gols a favor (novena millor marca) i 36 en contra (dotzena millor marca).