divendres, 16 de desembre del 2011

El Juvenil-Cadet femení, es posa líder.

Silvia Piñol va fer un gran partit amb el Juvenil (Foto: Pedro Salado).

CE Sabadell - CD Badia del Vallès   5-1

Aquest passat dimecres, el Juvenil-Cadet del CE Sabadell va passar per sobre de les seves rivals sobre el camp, amb una actuació espectacular, en un partit que va dominar amb seguretat, a pesar d'enfrontar-se a un rival incòmode que en tot moment va intentar donar guerra a les arlequinades.

Christina Picón en el minut 7 ja va obrir el marcador posant el 1-0, per posar en franquícia a les locals, que van aconseguir el 2-0 per mitjà de Neus Iglesias al minut 25 i quan encara no s'havien recuperat del cop les badienques, al minut 33 un altre cop Picón va marcar, per posar un clar 3-0 al marcador. Judit Galán va donar esperances a les visitants, marcant al minut 42 el seu gol. Llavors, el CE Sabadell va seguir amb la seva maquinària per posar el 4-1 obra un altre cop de Neus, al minut 52 i el 5-1 definitiu, marcat per Patrícia Ballesteros.

Així, el CE Sabadell es posa en el liderat, amb 21 punts en 7 partits, sent el segon equip amb més gols a favor (39, per 40 del Badia), però amb millor mitjana golejadora (5.57 gols per partit), ja que porten un partit menys que les de Badia. També son l'equip menys golejat, amb sols 3 gols encaixats en els 7 partits. Comparteixen el liderat amb el Cerdanyola, amb el que tenen un partit pendent.