diumenge, 4 de desembre del 2011

El Sant Quirze s'emporta el derbi merescudament.

FC Sant Quirze - CE Sabadell     3-0

Carla Ucero s'ha lesionat i no ha acabat el partit (Foto: Pedro Salado).

Autèntic derbi el viscut aquesta tarda al municipal de Sant Quirze del Vallès. Les locals, molt motivades i amb ganes de seguir amb la seva ratxa de bon joc, rebien a les arlequinades que aspiraven a emportar-se tres punts del camp de les 'escalivades', i a les grades unes 250 persones han vist el partit que si bé a la primera part ha tingut forces nervis i alguna errada causada per aquests, a la segona part s'ha vist un Sant Quirze superior i amb les idees més clares que s'ha posat davant el marcador al minut 65 per mitjà de Cristina Campos. Desprès el partit ha estat una mica més anivellat, fins que el CE Sabadell ha fet diversos canvis tàctics per tenir més presència al mig camp, i poder arribar a l'àrea rival, on Desireé Moya s'anticipava a totes les boles des de la seva posició de central, i les poques que passaven cap a dintre de l'àrea han sigut aturades per una Andrea Hidalgo espectacular. Els canvis que ha realitzat Oriol Alzúria han propiciat més mig camp a les sabadellenques, però també que les locals tinguessin més facilitat en montar els contracops, amb un joc molt ràpid i directe, i així ha arribat el 2-0, obra un altre cop de Cristina Campos al minut 82, i ràpidament, al minut 85, Cristina Pacheco ha arribat davant la porteria rival fent una vaselina on Tamara no ha pogut fer res per evitar el 3-0.

El millor del partit: La segona part de les locals. Llançades a la victòria, Andrea Hidalgo ha aturat tot el que li arribava, Desireé Moya ha demostrat que és una de les millors centrals de la categoria, Lídia Rúbio ha doblegat a totes les jugadores que intentaven entrar per la seva banda, Cristina Campos ha fet 2 gols amb molta seguretat, Cristina Pacheco ha estat quasi en totes les jugades que es tallava el bacallà.

Destacable també la bona afluència de públic, el bon estat de les instal·lacions, les facilitats que donen els integrants del Sant Quirze femení per ajudar a qualsevol que va a intentar fer un article d'un partit i l'educació dels dos equips al final del partit.

El pitjor del partit: Sobretot, per les arlequinades, la derrota i la sensació d'impotència que s'ha vist a les cares de moltes jugadores que no esperaven una derrota tant abultada.