diumenge, 18 de desembre del 2011

Guanyen sense convèncer

Tania ha marcat els dos gols arlequinats (Foto: Pedro Salado).

CE Sabadell - ENFAF     2-0
En un partit on les locals els ha costat molt entrar en el partit, s'han aconseguit tres punts que fan que l'equip s'allunyi un poc més de la zona de perill de la categoria, encara que el nivell de joc i de sacrifici no ha deixat gaire contents a l'escàs públic que avui ha assistit a les 12 del matí a Olímpia (jugar a la mateixa hora que la final del mundial de clubs ha impedit una millor entrada).

El partit ha estat d'absolut domini arlequinat, però ha costat molt aconseguir arribades clares a l'àrea andorrana i cada com que s'hi ha arribat, Vera, que ha tingut força feina ha aconseguit aturar les escomeses locals. Tot i així, el CE Sabadell tampoc ha mossegat amb la intensitat que calia per a trencar la igualtat en el marcador, fins que al voltant del minut 36 Oriol Alzúria ha considerat que calia una revolució a l'equip i ha fet entrar a Peque (que tornava d'una llarga lesió), Carla López i el canvi més determinant del partit, Tania Cabello. Aquesta última al minut 40 ha aprofitat una passada mil·limètrica de Gisela per posar el 1-0 al marcador.

A la segona part, les arlequinades han perdut l'ansietat inicial i han millorat el seu joc, encara que s'acostaven molt a l'àrea rival però no acabaven de matar el partit, fins que al minut 74 s'ha marcat el 2-0, desprès d'una excel·lent internada per la banda d'Arantxa que ha superat a totes les rivals que li han sortit al tall per fer una assistència perfecte a boca de gol que Tania no ha desperdiciat.