dilluns, 19 de desembre del 2011

Primera Catalana, Grup 2:

La jornada 12 al complert (Foto: Jordi Romagosa).

Soses Femení - U. At d'Horta     3-2
Primera part on la tònica habitual ha sigut la igualtat, però que cap al final del període les barcelonines han arribat amb molta més claredat als metres finals i en quatre minuts han marcat dos gols per arribar a la mitja part amb 0-2 al marcador. En canvi, a la segona part, les lleidatanes s'han estirat i han anat guanyant metres marcant al 55 el 1-2, al 63 l'empat i rematant a les rivals a falta de cinc minuts, superant ara en dos punts a les seves rivals d'avui i amb 5 d'avantatge per sobre el descens.

UD Lourdes - Sant Ignasi E.     3-6
Espectacular resultat en un partit on els dos equips es jugaven les opcions per la permanència en un duel directe. Durant la primera part, l'equilibri va ser la tònica general del joc, però es va arribar amb un 2-1 a la mitja part. Les visitants varen notar molt la baixa de Nijssen, però va ser Adriana Ruiz la que es va carregar l'equip a les esquenes i va empatar, Neelam va donar l'avantatja al marcador a les de Sarrià i ja no varen deixar-la, amb una exhibició de l'anomenada Adriana Ruiz.

Pardinyes CF - CP San Cristóbal     7-1
Alba Suárez va posar al minut 6 el 1-0, però Marjorie Flores va empatar dos minuts desprès, posant la por al cos a les locals, encara que es va arribar a la mitja part amb 2-1, un resultat força just per el que s'havia vist al camp. Però les egarenques van semblar desaparèixer a la segona part i els gols van anar caient per part de les locals mentre les visitants es varen enfonsar tant anímica com físicament.

CECF Les Garrigues - CE Llerona     0-3
Partit plàcid per les visitants, que varen arribar ja amb un còmode 0-3 al marcador i que a la segona part varen deixar passar el temps i fent proves per a altres partits. Com sempre Anna Molet va mullar, aquest cop per partida doble, portant ja 36 gols en 11 partits que ha disputat.

CF Santa Eulàlia Ronçana - EF Montcada     1-1
La sorpresa de la jornada va arribar amb aquest empat entre un equip que té una fèrria voluntat d'anar sumant per a aconseguir la permanència i un altre equip, el Montcada que les últimes setmanes ha perdut la frescura i l'empenta de les primeres jornades. Laia Margenat va posar el 1-0 abans de la mitja part i les vermelles només van poder empatar a la segona part, però en cap moment van poder plasmar al camp la diferència que es suposava que marcava la classificació.

Bellavista Milan - Cerdanyola B     1-0
Partit amb molta igualtat en tot moment, on les locals, varen tornar a demostrar per que son les líders, aconseguint els tres punts amb un gol abans de la mitja part i que a la segona part varen tenir molta feina en l'aspecte defensiu. Les visitants, per la seva part, segueixen lluny del descens i fent grans partits aquesta temporada.

UD La Planada - FC Sant Quirze del Vallès     2-4
Enfrontament directe entre dos equips que es volen assegurar l'abans possible la permanència, però que amb el resultat final, les locals se la compliquen força, quedant en places de descens, amb 10 punts en 11 partits i on les visitants varen fer un gran partit, posant-se així sisenes, amb 9 punts per sobre de la línia de descens. El partit va tenir força lluita e igualtat, però les visitants varen fer valer més el joc de conjunt per emportar-se els tres punts en el derbi.