dijous, 19 de gener del 2012

Cantera!

El club treballa la base fa molts anys (Foto: @rlekinats.com).

CE Sabadell FC - CE Puig-reig     2-1
El CE Sabadell Juvenil-Cadet va patir fins a l'últim minut per a guanyar al sisè classificat, però amb gols de Patrícia Bermejo i de Christina Picón, va aconseguir els 3 punts en joc i ara lidera la taula amb 33 punts en 11 partits, seguit de la EF Barberà, amb 27 en 11 i ja més lluny Cerdanyola que ja es queda amb 25 en 11 desprès de que sorprenentment el Solsona (setè) empatés en el seu camp. També son l'equip més golejador i el menys golejat del grup.
CE Sabadell FC - FC Barcelona     0-6
L'Infantil-Aleví A va perdre un partit que era de preveure perdre, contra un equip que no ha perdut i que creiem que no perdrà cap partit en tota la lliga i que apallissa a tots els equips amb els que juga. Els clubs que no som multinacionals tenen poc a fer contra aquestes màquines de generar diners i d'anar robant jugadores ja en baixes categories per nodrir als seus equips, però les arlequinades varen aguantar 17 minuts abans d'encaixar el 0-1. Desprès, es va encaixar una derrota que sembla gran però que donades les circumstàncies és honrosa. Queda així l'equip en tercera plaça, empatades amb Molins, segones i 9 punts per sobre les líders blau-granes.
CE Mercantil - CE Sabadell     4-1
Derrota en el derbi de la ciutat per a l'Infantil-Aleví B. Es visitava a les terceres classificades i es va plantejar un partit valent, sense por i amb intensitat, però es va encaixar al minut 6 el 1-0. Afortunadament les visitants varen empatar al minut 10, mitjançant Carla Doven, però de seguit, al minut 11 es va encaixar el 2-1. El partit va tenir desprès 20 minuts molt igualats, però al final, el físic de les locals es va imposar i es varen encaixar dos gols que deixaven una victòria merescuda a les mercantilistes. El CE Sabadell queda així en vuitena posició amb 9 punts en 11 partits.
CE Sabadell - UE Sant Andreu E     0-3
Arribava per a l'Aleví-Benjamí un dur partit, on es rebia a Olímpia a les terceres classificades, i a pesar de l'envergadura del rival, les arlequinades no es van arrugar en cap moment, encara que varen encaixar al minut 16 el 0-1. El partit va ser molt equilibrat i es va gaudir de 40 minuts de molta igualtat, fins que al minut 55, la caiguda física de les locals va fer encaixar dos gols quasi consecutius per posar el 0-3 definitiu, que deixa a les vallesanes ara en novena plaça, amb 12 punts en els 11 partits disputats.