dissabte, 14 de gener del 2012

Derrota excessiva.

Partit molt intens en una freda nit a Olímpia (Foto: Jordi Romagosa).

La EF Montcada s'ha emportat els tres punts d'Olímpia, de manera merescuda, ja que realment han donat una excel·lent lliçó de futbol i han demostrat coratge, qualitat i constància durant tot el partit.

De bon principi, i amb gols de Pilar i Adriana, s'han posat amb un 0-2 al marcador al minut 10, però dos autèntics golassos de Marisol i Gisela han anivellat de nou el marcador, posant el 2-2 al minut 16. Desprès, de Matilde i de nou Adriana, que per cert ha jugat amb una descomposició estomacal que l'ha tingut en dubte tot el dia, han marcat dos gols per arribar amb el 2-4 a la mitja part.

A la segona part, el Montcada ha temperat el joc i ha deixat molts menys espais al darrera, per intentar aprofitat els espais que deixaven les arlequinades i donar la estocada mortal a la contra, com ha estat a punt de fer primer en una pilota estavellada al pal local, avui defensat per Silvia Piñol, i com ha fet finalment Nerea al minut 55, per posar el 2-5 definitiu al marcador. Desprès el partit ha tingut forces interrupcions i cal lamentar la lesió de Patri i Jessica per part de les vermelles i de Gisela per part local.