dijous, 12 de gener del 2012

El Juvenil-Cadet dona el cop

CERDANYOLA FC - CE SABADELL     0-2

En partit aplaçat des del passat Novembre per les pluges, aquest Dimecres, 11 de Gener a les 20.30, es disputava al municipal de la Bòbila, a Cerdanyola del Vallès un partit entre les dues primeres classificades de Segona Catalana Juvenil-Cadet femenina, Grup 2, i que enfrontava al Cerdanyola FC, classificades segones a la taula i el CE Sabadell, que arribaven líders a l'enfrontament dirigit per l'àrbitre Carlos López.

Durant la primera part, hi ha hagut poca presa de contacte, durant els primers minuts, però de seguida els dos equips van voler demostrar la causa de la seva bona classificació a la lliga i varen començar les hostilitats per part de les dues formacions, i l'àrbitre fins i tot va haver d'aturar la impetuositat dels dos equips amb una tarja groga per l'arlequinada Laura Segura i una altre per a Meritxell Uceda per part local. Les verd-i-blanques van tenir la ocasió més clara per part de Cristina Monje, però una encertada Clàudia Poch va estar estel·lar durant tot el partit i va demostrar una àmplia seguretat sota pals i es va arribar a la mitja part amb un 0-0 al marcador que no feia justícia al gran partit que s'havia vist fins aquell moment.

A la segona part, les arlequinades varen posar una marxa més, i les locals van patir força, però es defensaven amb ungles i dents i sortien en perillosos contracops, però Christina Picón, al minut 52, no perdonava a l'arquera local i posava el 0-1 al marcador, que donava més tranquil·litat a les blanc-i-blaves, que des d'aquell moment es varen sentir guanyadores i varen anar-se amunt en el seu joc. Les cerdanyolines ho intentaven amb molt d'ànima però el físic els començava a passar factura, i arribava Marina Delgado, al minut 70 que va veure a la portera local molt avançada i des de 30 metres va clavar un golàs digne de ser aplaudit fins i tot per el públic local per posar el 0-2. Llavors, el partit es va endurir una mica i l'àrbitre va haver d'aturar la duresa local a base de targetes, però la victòria no s'escaparia a les arlequinades.