dimarts, 17 de gener del 2012

Juvenil-Cadet. Saben el que és el patiment!

Clàudia Poch, una de les porteres de l'equip (Foto: Pedro Salado).

CE Sabadell FC - CE Puig-reig     2-1

Dissabte a les 16.45 hores es presentava a Olímpia un partit de Segona Catalana, en el seu grup 2, que semblava fàcil per el Juvenil-Cadet del CE Sabadell, però que com es va veure, no hi ha cap partit fàcil fins que no s'arriba al xiulet final amb un bon sac de gols a favor.

Abans ja del partit, el CE Puig-reig arribava al nostre estadi amb una còmode sisena plaça, però ja s'havia vist força la diferència entre les berguedanes i la part alta de la taula que ocupen les vallesanes, i a més, les verd-i-vermelles, es van presentar amb la primera sorpresa que semblava que fos encara més fàcil el partit, es presentava en quadre, sense canvis i amb unes jugadores molt poc motivades per al partit. Encara es van desmotivar més quan al minut 6 del partit, la inevitable Patri Ballesteros posava el 1-0 al marcador.

Llavors vindria la excessiva relaxació arlequinada. Durant mitja hora les arlequinades es varen dedicar a tocar molt la pilota, amb força criteri, però sense finalitzar bé les ocasions, i les que arribaven a la porteria visitant, eren ben aturades per Queralt Matamala, portera que a l'estiu s'albirava com a suplent de l'equip i que al final ha agafat a base de treball, constància i esforç el lloc a Quar Martínez. Amb els minuts, i amb els nervis que començaven a aflorar a les files locals, Marta Martínez va aconseguir al minut 37 posar un inesperat 1-1 al marcador i arribar així a la mitja part.

A la segona part, la tònica del partit no va variar gaire. Possessió de la pilota per a les sabadellenques, amb jugades que s'estiraven a més de 3 minuts de possessió i una defensa ordenada i numantina de les visitants, fins que les arlequinades varen començar a pitjar l'accelerador, desesperades per no obtenir premi al seu esforç i a falta de 10 minuts per al final del partit, van començar a trencar la moral visitant, i el Puig-reig va començar a fer servir arts no gaire acceptades al futbol, com son descordaments de botes, rampes sospitoses, guants de portera que es desapretaven sols... fins que a la sortida d'un córner, en una segona opció, una encertada Christina Picón va posar el 2-1 al marcador, al minut 79. Llavors les arlequinades van tornar la pilota a les berguedanes i varen fer que al descompte gairebé no es veiés futbol, per lligar 3 punts molt lluitats.

Així, el CE Sabadell lidera la taula amb 33 punts en 11 partits, seguit de la EF Barberà, amb 27 en 11 i ja més lluny Cerdanyola que ja es queda amb 25 en 11 desprès de que sorprenentment el Solsona (setè) empatés en el seu camp.