dilluns, 16 de gener del 2012

Primera Catalana, Grup 2.

Fred, humitat i el que importa: Futbol.

U. At. Horta - UD Lourdes     5-3
Les locals tornaven a tenir a la seva portera estrella i han tornat a la senda de les victòries, posant ja 5 punts respecte la zona de descens, davant un Lourdes que quasi sentència ja el seu descens de categoria, penúltimes, a 9 punts de la permanència. Primera part fàcil per a les locals i només la relaxació de la defensa ha permès a les de vermell posar-se vora les locals amb el 4-3 al minut 65, caient en una contra cap al final del partit.

Pardinyes - Soses     1-1
La sorpresa de la jornada ha ocorregut en el derbi de les terres de Lleida. Les visitants, conscients de la superioritat local, han presentat un equip molt defensiu, ordenat i conscient de que havien d'aprofitar les poques ocasions que tinguessin, i així ha sigut, quan al minut 51 Rosaura ha posat el 0-1 al marcador. Les locals s'han començat a posar nervioses, no podien finalitzar i s'han dedicat a repartir estopa, però un penal molt dubtós ha permès a Rosi empatar el partit. A l'àrbitre no li ha tremolat la mà en expulsar dues jugadores locals, una que estava situada a la banqueta i l'altre un cop finalitzat el partit, i a més es queden així sense liderat provisional. Les visitants, han tornat a Soses en vuitena plaça, 8 punts per sobre el descens.

CECF Les Garrigues - Sant Ignasi Esportiu     5-1
Ampli resultat per a les locals a pesar de començar perdent des del minut 3. Poc a poc han anat agafant el centre del camp i quan a les de Sarrià els ha començat a fallar el físic i Neelam no podia amb la seva ànima, han caigut els tres últims gols locals. Les locals es posen ara en una còmode cinquena plaça. Les visitants tornen a la perillosa tretzena plaça i demostren que sense Nijssen son un equip sense pegada als últims metres.

Santa Eulàlia Ronçana - CP San Cristóbal     7-1
Autèntic passeig per a les locals. La inevitable Laia Margenat posava el 1-0 al minut 9 i les locals encarrilaven un partit que havien de guanyar per no complicar-se la lliga. Les visitants només demostraven algun perill quan Mariona i Marjorie combinaven en alguna jugada, però els gols van anar caient per l'equip verd-i-blanc, que ara queda en novena plaça, 7 punts per sobre del descens que marca precíssament l'equip egarenc, que molt hauran de canviar les coses o patiran per salvar la categoria.

Bellavista Milan - CE Llerona     3-1
En el derbi de Les Franqueses del Vallès avui s'ha vist de tot. Una primera part molt igualada, però on l'àrbitre ha expulsat amb doble groga a Belén Moure, de manera correcte, al minut 33 amb Anna Molet,posant el 0-1 al minut 44, que ha fet arribar a la mitja part el partit amb tot que semblava bastant fàcil per a les de blau. Llavors, a la segona part, remontada de les locals, però amb una actuació arbitral que ha semblat molt casolana, on semblava que l'àrbitre volia compensar a les roig-i-negres per la seva expulsió. Amb el 3-1, ha deixat a les locals, ara líders amb 9. Les visitants queden quartes, a 8 punts de les líders.

UD La Planada - Cerdanyola B     2-0
Per fi les locals tornen al sender de la victòria, inaugurant el marcador Aroa Blanch, fitxatge d'hivern, al minut 37 i rematant cap al final del partit, al minut 83 el marcador per mitjà de Maria Estefania. Amb aquest resultat, les locals agafen aire, posant-se dotzenes, amb dos punts sobre les places de descens efectives, a més fent-ho davant un rival directe, ja que les visitants queden ara en desena plaça, 16 punts i només 5 per sobre dels llocs de descens, però el que és més preocupant, amb una ratxa de 5 derrotes consecutives i amb molts dubtes sobre el seu propi joc.

FC Sant Quirze - ENFAF     2-0
Partit molt espès per part de les locals. Uns primers minuts de desgast han donat com a resultat el gol de Sílvia al minut 18, per posar el 1-0, però llavors, la falta d'encert local en arribar a porta uns cops i una portera andorrana que ha fet un bon partit han anat complicant el partit per a les verdes, fins que al minut 70,  Carralero ha posat el definitiu 2-0 que ha permès respirar a les mussoles, que es posen així en sisena plaça i començant-se a oblidar de les places de descens.