dilluns, 9 de gener del 2012

Primera Catalana, Grup II

La lliga, al detall (Foto: Pedro Salado).

Soses - UD Lourdes     3-2
Les locals volien seguir sumant davant un equip que només ha guanyat un partit en tot el que porten de lliga i varen acabar sumant els tres punts al minut 89, en un partit molt igualat on tots els gols es varen veure a la segona part. Les blaugranes varen tenir sempre la iniciativa, tant al camp com al marcador, però va haver de ser en una jugada molt embolicada on Júlia Gòdia, jugadora del filial, la que donés els tres punts a les locals, que es posen 8 punts sobre el descens i deixen a les visitants a 8 de la salvació.

E. Sant Ignasi - Pardinyes     1-10
Partit sense història i on les visitants varen arribar a la mitja part amb un escandalós 0-8 al marcador. La segona part va ser un autèntic calvari per als espectadors i només va servir per que Risi Sabaté arrodonís la seva compta golejadora i acabés marcant un hattrick. Les locals segueixen fora del descens directe per 2 punts i les lleidatanes es posen líders amb un punt d'avantatge sobre les segones.

CP San Cristóbal - CECF Les Garrigues    1-4
Les locals es posaven en franquícia al marcador al minut 26, per mitjà de Mariona Fuentes, i somniaven amb 3 punts per allunyar-se dels llocs de descens, però les violetes varen anar menjant-lis el terreny i es va arribar al descans amb empat a 1 al marcador. A la segona part, Irene López va donar una lliçó del que ha de fer una davantera centre i va marcar tres gols que deixen a les egarenques en zona de descens compensats i només 1 punt per sobre del descens directe. Les visitants, segueixen sisenes.

CE Llerona - Santa Eulàlia Ronçana     3-0
Resultat exagerat per el que es va poder veure sobre la gespa del parroquial de Llerona, amb unes locals que en tot el moment van intentar portar la iniciativa, però sense sort davant de porta, i unes visitants que van organitzar un complicat però efectiu entramat defensiu. Als 77 minuts, i amb tothom veient que el partit olorava a empat a zero, Anna Molet va marcar per les locals i amb la llauna oberta, va marcar dos gols més, al 82 i 86, per sumar ja 39 gols en 12 partits. Les locals es posen terceres, a 6 punts del liderat i les verd-i-blanques, queden amb 5 punts sobre el descens.

EF Montcada - Bellavista Milan     2-2
La primera part ha ofert tot el que es podia esperar d'un partit entre dos equips de la part alta de la taula i s'ha arribat al descans amb empat a 2 i amb mostres de bon joc, oportunitats i ganes de moure la bola per part dels dos equips. A la segona part, hi ha hagut molta més cautela, s'ha arriscat menys i el resultat final ha sigut un empat que deixa a les locals quartes, ja a sis punts de les líders i a les visitants sense el liderat que gaudien fins aquest cap de setmana, que el tenen a 1 punt.

ENFAF - UD La Planada     3-2
Primera victòria de l'equip local, davant unes sabadellenques que varen començar el partit amb sols 10 jugadores i que varen aconseguir, a base de contracops, tot arribar a la mitja part amb un prometedor 1-2 al marcador. A la segona part, l'empat de les locals i el cansament de les vallesanes va fer que les locals comencessin a dominar el partit, sobretot desprès del minut 60, i aconseguir el 3-2 i els primers punts de la temporada, que les segueix deixant últimes. Les verd-i-carbassa, però, queden amb 10 punts, en places de descens.

U. At. Horta - FC Sant Quirze del Vallès     0-7
Passeig còmode el que s'han donat les jugadores del Sant Quirze a casa d'un Horta que sense la seva portera titular perden moltes possibilitats de puntuar. Als 26 minuts les vallesanes han trencat la muralla defensiva local i han arribat a la mitja part amb un tranquil 0-4 al marcador. El partit ha permès veure també el primer gol de Desirée Rubio amb les verdes i un altre espectacular partit de Desiree Moya. Així, les barcelonines acaben la jornada tres punts per sobre del descens directe, i les visitants segueixen en setena plaça i mirant ja en conquerir la cinquena.