dissabte, 7 de gener del 2012

Torna el femení.

Cerdanyola B - CE Sabadell

El CE Sabadell Femení, juga aquest Diumenge 8 de Gener a les 17 hores el partit corresponent a la tretzena jornada de Lliga de Primera Catalana, grup 2, i en el camp de la Bòbila de Cerdanyola, el derbi comarcal contra el filial del Cerdanyola.

Les locals, situades en una còmode vuitena plaça de la taula, sortiran al camp amb setze punts en els dotze partits disputats i amb 6 punts sobre la primera plaça de descens efectiu, però amb la necessitat de trencar una desastrosa ratxa de quatre derrotes consecutives, a casa contra el Pardinyes per 1-5, a fora contra Les Garrigues 2-1, a casa de nou contra Santa Eulàlia de Ronçana 1-4 i abans de vacances, a domicili, davant les líders Bellavista Milan per 1-0. 

Les arlequinades, per contra, situades en una còmode cinquena posició i amb 10 punts per sobre de la primera plaça de descens segur, arriben al derbi amb les piles força carregades i amb poca pressió sobre les esquenes, ja que en els dos últims encontres del 2011 va sumar sis punts molt importants, ja que a més van ser contra equips de les darreres posicions i que son punts que permeten posar terra per enmig amb la zona de descens i a més anar condemnant altres equips a patiments i estalviar-los a l'entitat arlequinada.

ENFAF-UD La Planada     3-2

En el primer partit de la jornada, on jugava un representant sabadellenc i vallesà, ha saltat la primera sorpresa de la jornada. Les locals, que fins a aquest partit comptaven els seus partits per derrotes, han sortit al camp amb l'esperança d'aconseguir rascar quelcom davant unes mermades sabadellenques que s'han presentat amb només 10 jugadores al municipal d'Alàs. Amb fé, i remontant el 1-2 que es veia al marcador a la mitja part, han aprofitat el cansament visitant per donar la volta al marcador i aconseguir els seus primers tres punts aquesta temporada, que les segueix deixant últimes, però empatades a punts amb la UD Lourdes. Per la seva part, l'entitat carbasssa i verda, segueix en catorzena plaça, la primera de descens efectiu, amb 10 punts en 13 partits disputats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada