dimarts, 3 de gener del 2012

Tornen a la feina!

El femení torna a la competició amb partit a domicili (Foto: Pedro Salado).

Aquest cap de setmana torna la competició per al CE Sabadell Femení, desprès de les festes de Nadal, amb la visita, suposadament a les 17 hores del diumenge, del camp del CF Cerdanyola del Vallès B, on es disputarà el partit corresponent a Primera Catalana, Grup 2 en la seva tretzena jornada entre els dos equips del Vallès.

El primer partit d'aquest Gener, serà un desplaçament per jugar al camp Municipal de La Bòbila de Cerdanyola, on ens rebrà un equip situat en vuitena plaça i al qual li treiem 4 punts d'avantatja, i equip que ha marcat i rebut la mateixa quantitat de gols: 25. Això les col·loca com les dotzenes més golejadores de la categoria i la vuitena millor defensa. Serà un partit molt dur on les arlequinades poden treure tres punts que els doni la tranquil·litat necessària per no haver de mirar cap a baix.


Per la seva part, la UD La Planada visitarà el Dissabte el Municipal d'Alàs, on disputa el seus partits l'ENFAF a les 5 de la tarda per jugar contra el fanalet vermell de la competició per intentar aconseguir tres punts d'or que li permetin agafar aire en la competició e intentar abandonar la catorzena plaça, primera de descens efectiu.


També el FC Sant Quirze, visitarà el diumenge, a les 18 hores l'estadi Feliu i Codina per enfrontar-se a la U.At d'Horta, actual onzè a la taula, per aconseguir 3 punts que li permetin consolidar com a mínim l'actual setena plaça que ocupen.


El partit estrella de la jornada és el que disputaran el diumenge, a les 12 del matí al Municipal de Can Sant Joan, l'EF Montcada contra el Bellavista-Milan, tercer classificat contra primer classificat, amb 5 punts de diferència, que pot enfonsar a les locals i eliminar per a les visitants unes rivals directes, o per contra, fer-les recuperar la confiança i reduïr distàncies amb les de Les Franqueses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada