Fins a 10 gols varen celebrar les arlequinades (Foto: Pedro Salado).

C.E. Sabadell 10-0 U.D. Lourdes

C.E. Sabadell: Inés Palmiero, Marisol, Arantxa, Aranda, Sandra Vericat, Cèlia, Mélody, Peque, Yaiza, Carla López i Amanda. També van jugar: Tania, Cosy, Anna Muñoz, Estefania i Carla Ucero.

U.D. Lourdes: Jennifer, Núria, Marta, Lídia, Alba, Irina, Dasha, Anna, Laura, Laia i Susana. També varen jugar Rocio i Cristina.

Gols: 1-0 Aranda (min. 4), 2-0 Arantxa (min. 24). 3-0 Aranda (min. 27), 4-0 Arantxa (min. 35), 5-0 Arantxa (min. 51), 6-0 Estefania (min. 68), 7-0 Tania (min. 70), 8-0 Estefania (min. 73), 9-0 Estefania (min. 80), 10-0 Estefania (min. 88).

Estadi: Olímpia (uns 50 espectadors).

Pere Llorenç Costajussa va xiular amb força encert un partit molt desigualat entre dos equips molt diferenciats, les locals, amb un sistema de joc sòlid i recuperant poc a poc a jugadores que venien de lesions i un equip visitant amb molts dubtes en el seu joc, la moral per els terres, minada per les contínues derrotes i amb moltes baixes acumulades per la duresa del seu mal moment.

Només sortir a la gespa, les arlequinades varen anar per feina, i Ana Aranda va treure a relluïr el seu encert davant de porta per posar als 4 minuts el 1-0, preludi del que podia passar durant el partit. Llavors, es va caure en una fase de més igualtat, amb les blanc i blaves atacant però amb contraatacs ben portats per les vermelles, fins que Arantxa va posar als 24 minuts el 2-0. Tres minuts desprès es sentenciava el partit, amb un altre gol d'Aranda. Amb el 3-0, el CE Sabadell va imposar el seu joc i Arantxa va posar el 4-0 al minut 35, per arribar amb aquest resultat al descans.

A la segona part, les arlequinades varen fer diversos canvis per sentenciar el partit amb certers contraatacs, i els va sortir la jugada rodona, doncs Arantxa al minut 51 va rebre una passada certera de Chicho per regatejar a la portera i posar el 5-0. No vindria el següent gol fins al minut 68, quan va ser aquest cop Anna Muñoz la que conduïa la bola en la contra per fer la passada aquest cop a Estefania i posar el 6-0 al minut 68, i el 7-0 el va marcar dos minuts desprès Tania, en una escapada per la banda dreta i superant a la portera amb un xut ajustat al pal en un gol de gran qualitat, respòs 3 minuts més tard per un altre gol, el 8-0 marcat per Chicho, en una vaselina molt ben executada. En el minut 78, aquestes dues jugadores es van associar de nou, i Tania va fer una assistència mil·limètrica a Estefania per posar el 9-0, i la pròpia Estefania, dos minuts abans del final, va fer el desè, en un xut fort a mitja alçada que la portera visitant només va poder  acariciar, però sense poder evitar l'esclafador 10-0.