dimecres, 22 de febrer del 2012

Copa Catalunya. Una nova ronda

CE L'Hospitalet, tercer classificat fa dues temporades (Foto: Jordi Romagosa).

Avui s'ha disputat la última ronda abans de les semi-finals de la Copa Catalunya masculina de futbol, abans de l'entrada a semi-finals (se suposa que es jugaran) del Barça i Espanyol, a no ser que ara s'inventin un partit entre el Nàstic i el Manlleu per a veure a qui conviden a un infumable triangular final com la passada temporada.

Hi ha hagut un partit que ha seguit tots els patrons esperats, amb la victòria de l'equip gran davant d'una de les sorpreses de la competició, el CDC Torreforta, i a l'altre partit, un treballat AEC Manlleu, ha donat la seva petita campanada eliminant al Girona:

CDC Torreforta - Nàstic de Tarragona     1-4
Partit on els locals han sortit amb tot sobre la gespa davant els 1200 espectadors que omplien la graderia local, en un partit on el Nàstic ha posat les coses clares des dels primers minuts, marcant el 0-1 Orbegozo al minut 12 i arribant als 28 minuts amb un clar 0-3, amb gols de Bargas i Galindo. Iban Parra, ex-jugador de la extinta UE Lleida i que per motius professionals va deixar el futbol semi-professional, ha posar salsa al marcador amb el 1-3 al minut 29. El 1-4 definitiu l'ha marcat Oribe al minut 90, desprès de que els locals hagin tancat durant una hora al Nàstic en el seu terreny de joc i que els hagin donat una lliçó (estèril, això si) de bon futbol. La nota negativa, la lesió d'Orbegozo, que deixa el Nàstic sota mínims a la davantera.

AEC Manlleu - Girona FC     1-0
La sorpresa de la jornada ha arribat al descompte del partit que s'ha jugat a Manlleu, amb entrada gratuïta que ha fet que les graderies veiessin una molt bona afluència de públic, i amb un equip local que ha sortit amb moltes ganes de sentenciar ràpidament. Planagumà, ha estat un dels més destacats del partit, junt amb Baruc, i una jugada trenada entre els dos, ha propiciat, al minut 58 una excel·lent rematada de Planagumà que ha significat el gol de la victòria per als osonencs.