dilluns, 13 de febrer del 2012

CP San Cristóbal - FC Sant Quirze 3-5

Mariona ha marcat 2 gols, però les visitants s'han emportat els 3 punts.

Espectacular partit el que es va viure a la matinal del diumenge al municipal de Ca n'Anglada entre el CP San Cristóbal i el FC Sant Quirze, en un derbi que va estar xiulat molt correctament per Jonathan Bernabé. El fred va provocar que només hi hagués un centenar d'espectadors, però que varen gaudir de vuit gols i d'un bon partit.

El Sant Quirze va sortir de bon principi amb les idees clares, i ja Carralero va començar avisant, però les locals, van començar a prendre el mig del camp al quart d'hora, i arribant amb perill, amb les combinacions entre Mariona i Marjorie, que van fer que Desiré Martínez es lluïs sota pals. A l'única oportunitat que no va arribar, va ser el travesser, el que va repel·lir el xut de Mariona de falta al minut 23. Al minut 31, l'àrbitre va anul·lar un gol al Sant Quirze, per una empenta a l'àrea, però era l'avís, ja que dos minuts desprès, Gema Pacheco recollia un mal refús de l'arquera local per posar a plaer el 0-1. Les locals, però, reaccionaven ràpidament, en un contracop on Mariona va retallar a la portera per empatar, 1-1 sense que Lídia Rúbio podés fer res en la línia de gol, i provocant que les egarenques es creixessin, per marcar el 2-1, un altre cop per mitjà de Mariona, que va robar una bola al mig del camp, i desprès d'un primer xut que es va estavellar a la cuixa de Desiree Moya, rematés per segon cop per marcar un bonic gol al minut 38.

A la segona part, el Sant Quirze va sortir amb ganes de canviar el partit, i en un refús de córner, al minut 48, Carralero va posar el 2-2 al marcador, i les visitants varen començar a dominar el joc molt més clarament, i fins i tot Gema Pacheco la va tenir de cap, però va sortir alta, a l'hora justa de partit. Cinc minuts desprès, un altre cop, Gema Pacheco va fer una vaselina quasi perfecte, però el travesser va evitar un gran gol, però com sempre, quan es perdona tant, el futbol passa factura, i en un contraatac portat a la perfecció per Marjorie per la banda dreta al minut 76, era rematat per Nerea per posar el 3-2. Llavors les escalivades es varen trobar amb poc temps per endavant i el marcador en contra, però de nou l'equip va demostrar tenir capacitat de patiment i de reacció, i al minut 80, arribava l'empat 3-3 quan Raquel García va transformar (VIDEO) un clar penal sobre Carralero, i que feia que les mussoles es creixessin definitivament i que per dos cops, Gema Pacheco demostrés la seva punteria, primer rematant un córner tret per Raquel i desprès, culminant el partit amb un golàs de traca i mocador en un dur xut des de fora de l'àrea que la portera sols va poder acariciar la bola, per certificar el 3-5 definitiu.