Tania va marcar, però no es va poder puntuar (foto: Pedro Salado)

Soses Femení 3-1 C.E. Sabadell

Soses Femení: Goretti, Alba Maria, Clara Rosa, Aida, Cristina, Sílvia, Rosaura, Esther Pau, Ester Pérez, Adriana i Núria.

C.E. Sabadell: Silvia, Peque, Yaiza Molina, Marta Gimeno, Aranda, Carla López, Amanda, Tania, Carla Ucero, Arantxa i Mélody . També van jugar: Laura Segura, Clàudia Poch, Marina Delgado, Sandra Vericat i Anna Muñoz.

Gols: 1-0 Cristina Polo (min. 17), 2-0 Rosaura Baqué (min. 24), 2-1 Tania (min. 28), 3-1 Adriana (min. 83).

Estadi: Municipal de Soses

La gespa del Municipal de Soses no estava per gaires floritures, molt castigada per les contínues gelades, nevades, ventades i les inclemències metereològiques de les últimes setmanes i va ser un llastre afegit al munt de baixes que tenien les arlequinades per aquest partit. A pesar de la reaparició de Carla Ucero, que va donar un plus de qualitat al migcamp, se li va notar encara falta de minuts desprès de la seva lesió, i les baixes per lesió de Gisela i Cosi també varen pesar en un equip que necessita d'aquestes jugadores per tenir el toc de pilota i la construcció que acostuma a fer el CE Sabadell. També va ser baixa Melània, i sense la seva anticipació i contundència en l'eix de la defensa, l'equip no té la mateixa seguretat a la part de darrera. Per acabar-ho d'arrodonir, la baixa per sanció de Marisol, feia que el les posicions defensives estiguessin més debilitades. La baixa per sanció també d'Estefania acabava de presentar un quadre amb excessius canvis en l'11 inicial que va passar factura a l'equip, sobretot de bon principi.

A la primera part, les arlequinades varen sortir intentant tocar la bola, però el terreny de joc no permetia jugar com habitualment fan, i les locals es varen adaptar molt millor a ell, ja que a pesar de patir-lo en els entrenaments, també s'han sabut adaptar a ell. De seguida, Cristina Polo primer i Rosaura Baqué desprès, van posar el 2-0 al marcador. Havia de ser Tania i la seva habitual força i esperit de lluita la que tornés a posar a les vallesanes en el partit, marcant el 2-1 al minut 28. Llavors, el partit va començar a estar una mica més sota control arlequinat, que intentava portar el pes del joc, però patins els perillosos contraatacs que acostuma a executar a la perfecció el Soses. Amb el 2-1 es va arribar a la mitja part.

A la reanudació, va seguir la tònica que s'havia vist en els últims vint minuts de la primera part. Un Sabadell que combinava amb criteri i que intentava portar el pes del partit, amb una Carla López que aportava força enmig del camp, reforçada per la tècnica de Laura Segura, que va substituïr a Carla Ucero, falta de minuts. El Soses no va permetre però la remontada arlequinada, ja que el seu habitual treball defensiu, un equip molt compacte i la qualitat en el seu mig del camp, impedien que les sabadellenques arribessin amb comoditat a la seva àrea. En els minuts finals, i amb les visitants bolcades envers l'empat, Adriana va posar el definitiu 3-1 al marcador.

Destacar que va debutar en el CE Sabadell, Marina Delgado, una altre excel·lent jugadora del Juvenil-Cadet.